Comunicat de presa

Ei bine, chiar daca te-ai gandit deja la un sistem de ventilatie smecher cu evantaiul bunicii sau cu pistolul cu apa de jucarie, poti fi mai cooler de atat! Atunci cand hainele se lipesc de tine, iar stralucirea soarelui iti impaienjeneste privirea, ai nevoie de ceva cu adevarat revigorant.

Solutia e URSUS Cooler, mixul racoritor de bere si limonada, de savurat cu gasca, pentru distractie indelungata la orice ora din zi! Iar pentru ca vara se anunta bogata in evenimente, cu URSUS Cooler profiti de toate, fie ca alegi marea, muntele care freamata de viata sau orasul toropit de caldura.

"Oricand simti nevoia sa aduci mai aproape briza marii sau usoarele adieri de la munte, URSUS Cooler iti sta la dispozitie in varianta cu si fara alcool - la doze si sticle de 0.5 litri, toate avand o proportie de 40% bere si 60% limonada - ceea ce il face mixul potrivit pentru orice moment. Iar daca doresti sa-ti afli factorul Cooler, te invitam sa intri in aplicatia "Afla cat de cooler esti" si sa te lasi surprins!", afirma Mihai Barsan, Vice Presedintele de Marketing al Ursus Breweries.

Mixul de bere rece si limonada proaspata te va ajuta sa treci mai usor de temperaturile ridicate, iar intalnirile cu prietenii vor avea parte de cea mai cooler atmosfera. Asa ca, pregateste-te! Regele Verii da startul revigorarii intense, pentru ca tu sa profiti la maxim de cea mai frumoasa perioada a anului!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: