Setari Cookie-uri

MARTINI SARBATORESTE ANIVERSAREA A 150 DE ANI

Brandul MARTINI saluta stilul de viata italian prin petreceri pentru consumatori si o multime de surprize!

Comunicat de presa

Brandul MARTINI® saluta stilul de viata italian prin petreceri pentru consumatori, o editie limitata de vermut, un ambalaj nou pentru vinul spumant si o eticheta comemorativa.

La multi ani, MARTINI®! Bacardi Limited marcheaza aniversarea de 150 de ani a faimosului brand MARTINI® si, totodata, un secol si jumatate de patrimoniu de neegalat, care a facut din MARTINI® cel mai cunoscut vermut din lume si cel mai bine vandut vin spumant italian.

Acest an semnificativ reliefeaza cultura brandului, definindu-l printr-o asociere cu stilul de viata jucaus si elegant specific Italiei. MARTINI® marcheaza acest moment prin vanzari exclusive, etichete comemorative, cocktail-uri racoritoare si colaborari unice.

Incepand cu anul 1863, MARTINI® a creat bauturi exceptionale, sinonime cu “gioia di vivere” (bucuria de a trai), pline de stil, pasiune si entuziasmul de a trai viata la maxim. MARTINI® transmite o stare de spirit distincta, specifica Italiei, care depaseste granita bauturilor obisnuite, definind o intreaga cultura.

Citește și:

"Odata cu celebrarea aniversarii a 150 de ani de MARTINI®, suntem foarte mandri de rolul important pe care acest brand emblematic il are in stilul de viata Dolce Vita", spune Facundo L. Bacardi, Presedinte Bacardi Limited. "Asa cum se reflecta in istoria bogata a MARTINI®, suntem nerabdatori sa ducem mai departe mostenirea acestui brand remarcabil spre consumatorii de bauturi spirtoase din intreaga lume."

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.