Setari Cookie-uri

MARTINI SARBATORESTE ANIVERSAREA A 150 DE ANI

Brandul MARTINI saluta stilul de viata italian prin petreceri pentru consumatori si o multime de surprize!

• Traditie emblematica: Eticheta aniversara - Eticheta editie limitata din Europa pentru MARTINI® Rosso, Bianco, Extra Dry si Rosato celebreaza designul etichetei originale a sticlei de MARTINI® Rosso din 1867-1997. Pe eticheta sunt inscriptionate stemele Casei Regale a Italiei si a orasului Torino. Acestea incadreaza imaginea zeitei romane inaripata, Fama, sarbatorind Marele Premiu castigat de MARTINI® la Marea Expozitie din Paris in anul 1878.

• Aroma contemporana: Un nou look pentru vinurile spumante - MARTINI® dezvaluie noul ambalaj pentru vinurile premiate: Prosecco, Rose, Asti si Brut. Cu motivul vitei de vie care reflecta bogata expertiza artizanala de 150 de ani in vinificatie, noul look infatiseaza stema MARTINI® din anul 1863.

• Gala: Petrecere la o vila italiana - Oaspetii vor putea sarbatori 150 de ani de "gioia di vivere" la evenimentul aniversar MARTINI® 150 de ani pe data de 19 septembrie, la o vila privata pe malul lacului Como din Cernobbio, Italia.

Citește și:

Invitatii vor avea acces la stilul de viata MARTINI®. Vizitand site-ul www.martini.com, fanii care au varsta legala necesara pot adopta filosofia "Luck is an Attitude" pot avea sansa de a participa la acest eveniment de neuitat.

• Cartea de vizita MARTINI: Reclamele sunt simboluri culturale – logo-ul MARTINI® a devenit un simbol international al stilului de viata glamour si sofisticat. Caracterul, stilul si personalitatea MARTINI® sunt recunoscute instantaneu. Fiecare decada a avut simboluri culturale care au fost asociate cu MARTINI®. In anul 1950, tanarul Andy Warhol a creat unele dintre cele mai cunoscute reclame MARTINI® care au devenit obiecte de colectie.

In anii 1990 - 2000, o noua generatie de vedete de la Hollywood, printre care George Clooney, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron si Jude Law, a aparut in reclame MARTINI®, intruchipand spiritul glamorous MARTINI® si celebrand lunga relatie a brandului cu cinematografia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.