Setari Cookie-uri

MARTINI SARBATORESTE ANIVERSAREA A 150 DE ANI

Brandul MARTINI saluta stilul de viata italian prin petreceri pentru consumatori si o multime de surprize!

Alaturi de aperitivele de vermut reinventate si de vinurile spumante italienesti care prospera la nivel global, consumatorii si barmanii se pot bucura de aceasta aniversare cu oferte si festivitati, toate marca "MARTINI®":

• O data in viata: Editia Limitata MARTINI ® Gran Lusso™ Vermut - Lansat in cadrul unui eveniment exclusivist pentru barmanii de top din lume in locul de nastere al brandului - Pessione, Italia, MARTINI® Gran Lusso combina doua extracte botanice unice inspirate de un vermut din arhiva brand-ului si de o reteta din anul 1904.

Acest lot de vermut super-premium are un gust unic dulce-amarui de ierburi aromatice, definit de finetea mierii traditionalului Moscato si de notele de levantica si trandafir. Poate fi savurat cu gheata si o felie de grapefruit ca ornament sau ca ingredient pentru revitalizarea celebrelor cocktailuri clasice cum ar fi Rob Roy, Negroni sau El Presidente.

Citește și:

• Sufletul petrecerii: Prezentarea MARTINI "Royale" Terrazza - Prima Terrazza MARTINI® a luat nastere in anul 1948 in Paris, pe Champs Elysées. Conceptul de bar pe acoperis a devenit in scurt timp locul perfect pentru lumea chic si glamorous. In acest an, locatiile MARTINI Terrazze din intreaga lume promoveaza noul MARTINI® "Royale" Terrazza – prezentand popularul MARTINI® Royale.

Aceasta bautura sofisticata este o combinatie de MARTINI® Prosecco si MARTINI® Bianco (sau Rosato) si poate fi servit cu gheata, cu o felie de lamaie si o crenguta de menta. El simbolizeaza stilul si intruchipeaza tot ceea ce brandul italian reprezinta.

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.