Setari Cookie-uri

Revlite, laserul preferat de vedete

Viata ne arata mereu ca nimic nu e pentru totdeauna, nici relatiile, nici iubirea, iar acum nici macar tatuajele

Comunicat de presa

La inceputul carierei, Johnny Depp era indragostit iremediabil de partenera sa de platou, Winona Ryder, drept pentru care a hotarat sa isi exprime iubirea printr-un tatuaj extrem de sugestiv pe bratul drept: "Winona forever".

Dar viata ne arata mereu ca nimic nu e pentru totdeauna, nici relatiile, nici iubirea, iar acum… nici macar tatuajele. Ce noroc pentru celebrul actor! La fel ca frumoasa Angelina Jolie, care si-a sters tatuajul cu numele fostului iubit – Billy Bob, si acesta a hotarat sa renunte la amintirea vechii sale iubiri cu ajutorul Laserului Revlite de la ConBio, singura solutie sigura de a elimina un tatuaj permanent fara a leza pielea, disponibil acum si in Romania, la clinica Laser Eraser.

Iar vedetele nu sunt singurele care isi regreta tatuajele. Un studiu arata ca peste 50% dintre adultii care si-au pictat pielea cu cerneala isi doresc sa nu fi facut lucrul acesta.

Citește și:

Pentru ei, solutia ideala este laserul Revlite, considerat standardul de aur in stergerea tatuajelor de orice fel, de la cele cosmetice – cum ar fi conturul sprancenelor sau al buzelor, la cele traumatice (rezultate in urma unor accidente) si cele decorative.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.