Setari Cookie-uri

Revlite, laserul preferat de vedete

Viata ne arata mereu ca nimic nu e pentru totdeauna, nici relatiile, nici iubirea, iar acum nici macar tatuajele

Durata tratamentului

Laserul Revlite nu este doar de doua ori mai puternic decat oricare alt laser de indepartare a tatuajelor, dar este si de doua ori mai rapid. Astfel, tatuajele profesionale pot fi indepartate in 5 – 10 sedinte, iar cele non-profesionale in 1 - 4 sedinte.

Sedintele laser se fac la un interval de 6, maxim 12 saptamani departare una de cealalta, iar numarul lor depinde si de alti factori suplimentari, cum ar fi cantitatea de cerneala, tipul ei, adancimea cernelei, locatia tatuajului, varsta pacientului, culorile folosite dar si diferentele individuale ale starii de sanatate ce variaza de la persoana la persoana.

Dupa fiecare sedinta zona unde a fost folosit laserul se maseaza cu o crema speciala ce ajuta procesul de vindecare. Pentru a o proteja, zona va fi bandajata. Zona tratata trebuie sa fie curata si uscata in ziua tratamentului si, de asemenea, nu trebuie expusa razelor soarelui. Zona poate intra in contact cu apa a doua zi dar fara a o curata.

Citește și:


Unde se poate efectua tratamentul?

Laserul Revlite, cea mai revolutionara metoda de eliminare a tatuajelor permanente, este disponibil in Romania la Laser Eraser, singura clinica din tara specializata pe stergerea tatuajelor.
Preturile variaza intre 75 si 500 de Euro, in functie de marimea, vechimea, culorile tatuajului, existand posibilitatea de a achizitiona unul dintre pachetele ce includ un numar de sedinte la un pret redus.

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.