Setari Cookie-uri

Revlite, laserul preferat de vedete

Viata ne arata mereu ca nimic nu e pentru totdeauna, nici relatiile, nici iubirea, iar acum nici macar tatuajele

Aparatul foloseste tehnologie de ultimul moment din domeniul esteticii medicale si poate indeparta cu o precizie deosebita si acuratete inalta orice pigment, fara a lasa in urma lui cicatrici sau alte semne.


Cum functioneaza?

Laserul Revlite de la ConBio deoarece distruge particulele de pigment din profunzimea pielii, permitand organismului sa elimine in mod natural pigmentul. Aparatul emite lumina in fulgerari scurte numite pulsiuni, al caror impact este descris ca senzatia unei benzi de cauciuc care ciupeste pielea.

Majoritatea pigmentilor raspund bine la acest laser, care dispune de patru lungimi de unda pentru a elimina treptat toate culorile de cerneala de pe orice tip de piele. Cu toate acestea, unele culori se elimina mai greu si pot necesita tratamente suplimentare, cum se intampla in cazul albastrului bleu ciel si al verdelui.

Citește și:


Voi ramane cu cicatrici?

Riscul de aparitie a cicatricilor in urma tratamentului cu laser este minim, acesta fiind si avantajul principal al laserului – absenta cicatricilor dupa scoaterea tatuajului. Acest risc poate creste la persoane cu pielea bronzata ori puternic pigmentata, persoane cu cicatrici keloidale, femei insarcinate, pacienti care au urmat tratamente cu unele medicamente precum Accutate, persoane cu tulburari ale sistemului imunitar ori unele boli, persoane care au tatuaje in anumite zone ale corpului.

In acest sens, foarte importanta este si consultatia initiala obligatorie, care presupune discutarea istoriei medicale a pacientului, o evaluare a tatuajului si explicarea procedurii.


Vizionare placuta


Kudika
13 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.