Setari Cookie-uri

Noile colectii toamna-iarna 2013-2014 in concept-store-ul Experiment

Experiment Point isi intampina toamna aceasta clientii cu o selectie cat se poate de variata de piese vestimentare si accesorii inedite, ce poarta semnatura unor branduri de nisa apreciate.

comunicat de presa

Moda aduce cu sine toamna aceasta, dincolo de paleta de tonuri neutre dispuse in garderoba parca pentru a rezona cu zilele racoroase si cu aerul din ce in ce mai intepator, o gama generoasa de nuante revitalizante, asemenea unui pumn de vitamine menit a alunga morozitatea.

O altfel de Moda pentru o imagine a femeii urbane care ignora conventiile si care se afla in cautarea unei identitati vestimentare proprii!

Aceasta este promisiunea pe care Experiment Point o adreseaza fiecarei persoane care paseste pentru prima oara in concept-store sau care revine negresit in cautarea unor noi variante stilistice adaptate lifestyle-ului propriu si dorintelor intrinsece.

Noile colectii toamna-iarna 2013-2014 Twin Set, Nice Things by Paloma S, Superga, Leon&Harper sau Studio Cabal se afla deja aliniate pe umerasele suspendate de barele de cupru ce delimiteaza spatiul neconventional Experiment Point.

Citește și:

Pozitionat in zona brandurilor premium, Twin Set exceleaza de fiecare data la capitolul finisaje executate impecabil, tesaturi de cea mai inalta calitate si detalii ingenioase de croi integrate intr-o abordare minimalista in esenta, insa cat se poate de chic si de actuala.

Layering-ul reprezinta in cazul Twin Set unul dintre elementele diferentiatoare, stilistii brandului exceland fara doar si poate in alaturarea diferitelor suprafete textile si a pieselor vestimentare marcate de versatilitate, sugerand numeroase look-uri si variante de purtare.

Puloverele lejere si lungi din lana moale, tricotate cu ochiuri mari si insotite de panglici satinate lasa sa se intrevada aplicatiile din dantela ale rochiilor tip furou, ce fac trimitere la o zona de boudoir, senzuala si extrem de atragatoare.

Fustele din matase cu imprimeu army prezinta slituri prelungi dispuse lateral, care lasa sa se intrevada conturul piciorului in timpul mersului, pantalonii cu linii clasice sau cei cu print camuflaj sunt purtati cu topuri din materiale fluide si cardigane cu insertii de dantela, iar rochiile de seara surprind prin paietajul fin, regasit de altfel si in tesatura paltoanelor de lana albe, care releva straluciri discrete, precum zapada asternuta sub razele unui soare timid.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.