Setari Cookie-uri

Noile colectii toamna-iarna 2013-2014 in concept-store-ul Experiment

Experiment Point isi intampina toamna aceasta clientii cu o selectie cat se poate de variata de piese vestimentare si accesorii inedite, ce poarta semnatura unor branduri de nisa apreciate.

Experiment Point sustine si promoveaza activ design-ul romanesc, Studio Cabal numarandu-se printre brandurile cele mai accesate de cliente. Celebra pelicula Doctor Zhivago a servit drept sursa de inspiratie designerilor Studio Cabal in conturarea unei colectii aflate la granita dintre romantism si grunge.

Fiecare dintre piesele colectiei poate fi mixata in variante ingenioase de styling, sistemele de inchidere concepute, permitand schimbari rapide ale look-ului: pantaloni fara betelie accorizati cu curea si purtati cu un sort cu talie inalta, tricouri asimetrice lejere in varianta scurta sau lunga, veste calduroase voluminoase prevazute cu maneci care se pot atasa sau desprinde functie de dorinte, trench-uri lungi impermeabile, fuste cu aplicatii de tulle, rochii de catifea, paltoane lungi cu insertii de piele sau accesorii capilare tubulare purtate cu bentite elastice prevazute cu aplicatii florale. Tema de descoperit: personajul misterios al colectiei, redat prin intermediul imprimeurilor in diferite ipostaze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.