Setari Cookie-uri

Noile colectii toamna-iarna 2013-2014 in concept-store-ul Experiment

Experiment Point isi intampina toamna aceasta clientii cu o selectie cat se poate de variata de piese vestimentare si accesorii inedite, ce poarta semnatura unor branduri de nisa apreciate.

Nice Things by Paloma S readuce in prim-plan imprimeurile stilizate in nota umoristica binecunoscuta deja celor care apreciaza brandul.

Colectia toamna-iarna 2013-2014 este concentrata in jurul a patru motive distincte: forme geometrice dispuse pe pulovere in nuante de vernil sau oranj, imprimeuri cu struti sau pinguini simpatici care zambesc de pe cardigane sau de pe platcile bluzelor, pene desenate pe jeansi care pun in valoare in mod ideal silueta, buchete de flori stilizate incadrate in design-ul rochiilor drepte din matase sau lana, precum si motive specifice sezonului (skiori, fulgi de nea) menite sa starneasca buna dispozitie.

Esarfele prelungi, portofelele excelent compartimentate sau gentile din piele intoarsa cu aspect vintage (disponibile in aproape toate dimensiunile), contureaza o garderoba de sezon completa si complexa, adaptata oricarui moment al zilei si pregatita sa raspunda celor mai exigente cerinte.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.