Comunicat de presa

Cornel continua seria de succes a parteneriatelor AVON cu ambasadori vedete - Andreea Marin, Loredana, Antonia - si devine imaginea gamei de produse AVON Men, precum si a parfumurilor Exploration si Elite Gentleman, disponibile pe piata incepând cu luna februarie 2014.

"Frumusetea nu mai este un secret pentru barbati. Ei au inceput sa o aprecieze, nu doar din priviri, ci si din reflexiile propriilor oglinzi. Iar la AVON, acest lucru e vizibil: este in crestere procentul vânzarii produselor pentru barbati. Fiind o categorie cu potential, am decis sa venim in intâmpinarea nevoilor domnilor, iar pentru acest lucru aveam nevoie de un ambasador AVON, care sa ii reprezinte si care sa se integreze bine printre vedetele care sustin gamele de machiaj, cum ar fi Loredana sau Antonia.Parteneriatul cu Cornel nu este intâmplator, el rezonând foarte bine cu publicul nostru feminin, in urma unui sir de colaborari: blogul Avon Space si campania de CSR "Share it to stop it". In plus, impartim aceleasi valori: incredere, respect, integritate", a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova.

"Rolul de ambasador al unei companii de cosmetice este unul foarte placut si ma bucur sa continui colaborarea cu AVON, pentru ca ne leaga un sir de relatii de incredere, cladit in timp", a spus Cornel.

Despre produsele endorsate

AVON Men – ingrijire pentru el, produsele de care are nevoie zi de zi AVON Men este o gama completa de ingrijire in pasi rapizi pentru el.

Formulele noi, bazate pe extracte de minerale active, ghimbir, aloe vera si vitamina E ofera ingrijirea completa de care are nevoie fiecare barbat. Efort minim, rezultate maxime!

Gama este dedicata barbatilor cu un stil de viata activ si este impartita in patru subgame, astfel incât fiecare tip de barbat sa isi poata gasi produsele potrivite: AVON Men Essentialist – pentru barbatul ingrijit, care intampina fiecare zi cu energie la cote inalte și pielea fina.

AVON Men Expert – pentru barbatul atent la detalii. Produsele Expert inteleg perfect pielea lui si ii ofera ingrijire completa, pe masura celor mai inalte asteptari.

AVON Men Sport si Winter Sport (editie limitata) – pentru barbatul sportiv si indragostit de adrenalina. Produsele din aceste subgame il vor ajuta sa se simta si sa arate proaspat in fiecare moment. Produsele Winter Sport ii redau confortul pielii in zilele reci de iarna.

Subgamele AVON Men contin urmatoarele produse: crema hidratanta pentru fata, exfoliant pentru fata, spuma de ras, gel de ras, balsam hidratant dupa ras, deodorant, gel de dus si sampon.

Parfumurile EXPLORATION si ELITE GENTLEMAN

Cornel Ilie: ,"Parfumul este ambasadorul meu, iar lumea mea este calatoria ta. Exploreaz-o!" Parfumul Exploration, potrivit pentru barbatul care iubeste provocarile, face parte din categoria proaspat-marina si contine note de portocala, salvie si lemn de santal.

Elite Gentleman este o apa de parfum special creata pentru un veritabil gentleman, ale carei acorduri oriental-lemnoase sunt completate de aroma tare a coniacului.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: