comunicat de presa:
De mai bine de 500 de ani, de cand a inceput sa fie preparata in bucatariile din Turcia, cafeaua strange in jurul ei oameni dragi, povesti de suflet si pune bazele placerii de a opri timpul pentru cateva clipe si de gasi bucuria in cuvintele celor de langa tine. Cafeaua turceasca este cel mai bun motiv pentru conversatiile lungi si relaxante alaturi de persoanele de care ne leaga cele mai frumoase ganduri si amintiri.
Cele doua restaurante DIVAN din Bucuresti isi invita oaspetii sa incerce retetele traditionale ale cafelei turcesti intr-un bazar al simturilor. Atmosfera autentica pe care o vor gasi aici ii va face sa se simta ca intr-o adevarata calatorie in lumea aromelor si a povestilor turcesti. Sub forma celui mai fin praf, boabele de cafea aduse din Turcia sunt fierte intr-un mic recipient special numit cezve, dand nastere unui lichid consistent, cu o aroma intensa, acoperit de o spuma catifelata.
Restaurantele DIVAN va invita sa descoperiti traditiile turcesti din fiecare ceasca de cafea si sa lasati aroma irezistibila a acesteia sa puna bazele unei conversatii relaxante cu cei dragi, atat in diminetile friguroase ale iernii, cat si dupa fiecare masa plina de savoare.
Restaurantele DIVAN din Strada Franceza nr. 46-48 si calea Floreasca nr. 111-113 isi asteapta oaspetii in fiecare zi intre orele 10:00-02:00, punand la dispozitia acestora 210, respectiv 260 de locuri.
foto prima pagina: Shutterstock.com
Spune-ti parerea!