Setari Cookie-uri

Curs de initiere in masaj - Daruieste-i celui drag un masaj de Craciun

De Craciun, Alegria Wellness iti ofera posibilitatea de a darui relaxare si sanatate persoanelor dragi printr-un curs de initiere in arta masajului.

comunicat de presa

Probabil ca nu v-ati gandit pana acum sa oferiti persoanei dragi un cadou cu totul aparte de Craciun, insa ati putea incerca ca in locul darurilor obisnuite, sa asezati sub brad o cutie legata cu o funda rosie, in care sa se regaseasca un ulei de masaj aromat si un bilet scris de mana. Iar apoi, in prima zi de Craciun, sa aplicati tehnicile deprinse la curs intr-o sesiune de masaj prelungita.

Cursul de initiere in masaj este gandit ca o modalitate de a primi si de a oferi relaxare, iar la un moment poate deveni chiar un hobby. Participarea la acest curs in perioada Craciunului este o buna ocazie de a darui persoanei dragi momente de relaxare prin tehnicile in care specialistii Alegria Wellness te vor initia.

”Cred ca este extraordinar de frumos sa poti oferi partenerului de cuplu sau altor persoane dragi un masaj facut din suflet. Iar eu te pot ajuta sa inveti si sa faci asta chiar inainte de Craciun, ca sa fii pregatit si sa poti oferi cate cadouri de relaxare doresti!”, declara Alex Gavriliu, fondatorul proiectului.

Citește și:

Pe langa relaxarea pe care i-o veti putea oferi partenerului, prin intermediul masajului intregul organism va fi armonizat si reechilibrat. Circulatia sangvina va fi stimulata, articulatiile vor deveni mai flexibile, iar durerile, spasmele sau crampele vor fi prevenite si intregul corp va fi revitalizat.

Cursul de masaj se va desfasura sambata, 21 decembrie, de la ora 14:00 la ora 19:00 la sediul Alegria Wellness din strada Gala Galaction nr 34 si va avea un caracter practic. Practica se va realiza pe mese profesioniste de masaj, iar pentru a avea energie timp de 5 ore cat dureaza cursul, Alex va va intampina cu fructe, ceai, biscuiti aromati si alune.

Mai mult decat atat, participantii la curs pot castiga una dintre cele 3 sticle de vin vechi romanesc, oferite de Myman.ro si un masaj de relaxare de 90 de minute oferit de Alegria Wellness.

Citește și:

La curs sunt asteptate persoane indiferent de varsta, sex sau mediul profesional, care doresc sa invete in cele cinci ore tehnici simple de masaj, pe care sa le aplice apoi in spatiul privat, spre fericirea partenerilor sau a prietenilor. De aceea, nu este nevoie de o pregatire prealabila sau de inscrierea obligatorie la cursuri viitoare. Doritorii trebuie sa fie insotiti de o persoana pentru a impartasi experienta traita, dar si pentru a putea aplica practic metodele de masaj invatate.

In spirit festiv, organizatorii promit cinci ore de relaxare, veselie si buna dispozitie!

Mai multe detalii pe alegriawellness.ro

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.