La finalul primei sapamani de lucru din an este nevoie de un weekend plin de relaxare si asta pentru noi inseamna petreceri, concerte si nu numai. Tocmai de aceea, le-am adunat pe cele mai faine intr-un singur loc, in speranta ca vor inspira si va vor face sa petreceti acest final de saptamana cat mai putin timp in casa.

Se spune ca seara de vineri este cea mai dulce, pentru ca e prima din weekend si noi va propunem sa o petreceti cu o piesa de teatru. "Doua liniute" este un spectacol de Lia Bugnar, o comedie dulce-amara despre a fi sau a nu fi responsabil, a fi sau a nu fi indragostit, despre banci, ganduri stinghere si alte lucruri neasteptate care au multe de povestit. Se joaca la Godot, biletul costa 40 de lei si se anunta spectacolul cultural perfect pentru inceputul anului.

In cazul in care aveti chef de un concert fain, atunci cel de jazz 3Circles suna tare bine si ar trebui sa ajungeti sa va bucurati de el.

De departe insa evenimentul zilei de vineri este party-ul de inchidere al Atelierului Mecanic. Cu parere de rau, pentru ca ne-am petrecut multe seri atat pe terasa, cat si in interiorul locului, speram sa se redeschida cat mai curand in alt loc poate mai mare, cat sa fim siguri ca vom gasi o masa libera mereu.

Sambata, 11 ianuarie, in cazul in care inca nu vreti sa "renuntati" la Sarbatorile de Iarna puteti merge la "Mos Craciun e o jigodie", o comedie neagra dupa un text al trupei "Le Splendid" si daca ai lucrat de Revelion pentru ca programul nu ti-a permis sa-ti iei liber, atunci puteti ajunge la Fabrica in Revelionul barmanilor, ospatarilor, sunetistilor, al tehnicilor de scena si al muzicantilor.

Pentru petrecareti: sambata are loc si COLOR pres MATIAS AGUAYO, TEN WALLS, KHIDJA, FOUCHAT la Palatul Ghika – puteti afla mai multe detalii din pagina evenimentului.

Duminica trebuie sa ajungeti la concertul Ada Milea din B52. Costa doar 25 de lei biletul si va promitem ca veti rade pe saturate la eveniment.

Cititi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: