Setari Cookie-uri

Primavara la tigaie

Primavara a adus nu numai pofta de viata, ci si pofta de mancaruri usoare, delicioase si sanatoase, care sa te umple de energie

Comunicat de presa

Primavara a adus nu numai pofta de viata, ci si pofta de mancaruri usoare, delicioase si sanatoase, care sa te umple de energie. Da o raita la piata si fa-ti plinul de legume de sezon, foarte gustoase si bogate in substante nutritive. Natura stie exact ce iti trebuie in fiecare perioada a anului!

Pentru a valorifica la maxim aceste legume, tigaile non-adezive Ceramic Control de la Tefal, te ajuta sa le pastrezi aroma si sa le gatesti perfect, de fiecare data. Datorita invelisului lor ceramic care incorporeaza Thermo-Spot, indicatorul de temperatura exclusiv, vei sti exact care este momentul optim pentru inceperea gatitului si vei avea control precis asupra alimentelor.

Pui crocant cu sos de iaurt si leurda, spanac la tigaie cu oua posate, frittata cu broccoli si telemea de oaie, cartofi cu mascarpone si verdeata, dovlecel cu rosii si mozzarella - iata doar cateva retete de primavara extrem de interesante si simplu de realizat cu Ceramic Control. Rezistente la uzura, usor de curatat si cu un design modern, ergonomic, aceste tigai iti garanteaza succesul gastronomic si iti fac primavara mai savuroasa!

Citește și:

Tigaie Ceramic Control, 26 cm- 79 lei

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.