Setari Cookie-uri

Lactatele, sursa ta de sanatate

Sunt satioase, au in aport bogat in nutrienti si, consumate regulat, au numeroase beneficii sanatoase, precum reducerea riscului de boli cardiovasculare si intarirea sistemului osos. Sunt insa multe alte motive pentru care lactatele isi merita un loc de cinste in alimentatia noastra zilnica.

Gustul untului Koliba

Amestec tartinabil, obtinut din smantana si grasimi vegetale. Este tratat prin pasteurizare si are o culoare naturala, galbuie. Gustul sau este asemanator cu cel al untului, de smantana dulce-acrisoara.

Pohoda (branza topita)

Produs disponibil in cateva forme. Este o branza topita grasa, usor tartinabila, ambalata in tub, iar pentru un consum confortabil sub forma de triunghi si felii. Produs usor si rapid de consumat, ideal pentru gospodariile cu copii sau pentru o gustare la scoala.

Koliba Calup

Produs semitare, maturat, gras, obtinut din lapte si grasimi vegetale, cu un continut de grasime in substanta uscata de 30 % sau 45 %. Este produs din lapte de inalta calitate din regiunile muntoase ale Slovaciei. Potrivit pentru utilizarea in preparate reci si calde, ideal pentru coacere, se topeste perfect, isi menține o consistenta supla si nu se rumeneste. Sub forma razuita, ofera o utilizare confortabila in unitațile de catering. Simplifica prepararea sosurilor, a mancarurilor la cuptor si a preparatelor cu cartofi, paste, legume sau diverse tipuri de carne.

Citește și:

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.