Comunicat de presa

7 Produse esentiale pentru ingrijirea tenului in sezonul rece

Philips VisaPure indeparteaza eficient machiajul, celulele moarte si impuritatile si ofera o curatare de 10 ori mai eficienta decat curatarea manuala. Imbunatateste absorbtia produselor tale preferate de ingrijire a tenului si stimuleaza microcirculatia pielii, gratie masajului delicat.

Philips VisaPure este unicul sistem de curatare a fetei cu tehnologia DualMotion care face ca peria sa se roteasca si sa vibreze delicat, in acelasi timp. Este usor de integrat in rutina ta zilnica de ingrijire, deoarece o curatare completa a tenului dureaza numai 1 minut. Actioneaza delicat asupra tenului tau, astfel incat poti utiliza Philips VisaPure de doua ori pe zi, dimineata si seara.

"Noi, cei de la Philips, stim cat de importanta este ingrijirea zilnica a tenului si vrem sa ajutam femeile sa arate si sa se simta extraordinar. De aceea, cercetatorii si tehnicienii nostri au lucrat in stransa colaborare cu laboratoare specializate in produse pentru ingrijirea pielii, cu scopul de a ajuta femeile sa se bucure de o piele curata si plina de stralucire, intr-un mod cat mai confortabil si usor. Smarter Beauty incorporeaza tot ce exprima zambetul sau ochii unei femei inteligente. Este un manifest - tendinta prin care incurajam femeile sa indrazneasca sa foloseasca tehnologia pentru a fi frumoase la orice varsta si in orice moment al vietii lor", afirma Anda Mihai, Marketing Manager Philips Personal Care Consumer Lifestyle South East Europe.

Tehnologie unica in lume, pentru o frumusete desavarsita

Aparatul Philips VisaPure este unicul sistem de curatare a fetei din lume care dispune de tehnologia "Dual Motion" care face peria aparatului sa se roteasca si sa vibreaze delicat, in acelasi timp. Vibratiile pe verticala ale periei mobilizeaza impuritatile, celulele moarte si urmele de machiaj, care sunt ulterior indepartate gratie miscarilor de rotatie ale periei. De asemenea, vibratiile verticale au un efect placut de masaj, care elibereaza tensiunea si stimuleaza microcirculatia de la nivelul pielii, redandu-i stralucirea naturala.

Dupa curatarea cu Philips VisaPure, tenul tau este pregatit si are acum nevoie doar de un usor retus.

"Simplitatea, dar mai ales naturaletea sunt cele mai sofisticate calitati. Cu cat avem mai putin machiaj cu atat chipul este improspatat, lasand sa se descopere un ten radios. Prin machiajul natural ne asumam o frumusete nativa. Conturarea delicata a trasaturilor prin machiajul natural are si rolul de intinerire. Machiajul natural impune un ten impecabil ce radiaza de sanatate. Trasaturile chipului pot fi armonios subliniate prin tuse difuze daca tenul este curat, bine hidratat si natural uniformizat. Philips VisaPure iti curata delicat tenul ajutandu-te sa obtii un machiaj perfect al tenului", a precizat Dana Argesan, make-up artist.

15 Masti de fata pentru toate tipurile de ten
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: