Setari Cookie-uri

NOUL PHILIPS VISAPURE - Sistemul inteligent de curatare si ingrijire a fetei

Daca orice moment al vietii tale reprezinta o celebrare a frumusetii, daca iti place sa iti descoperi si redescoperi frumusetea de fiecare data cand te privesti in oglinda si vezi un chip fresh, ingrijit, curat si stralucitor, daca esti la curent cu tot ce e nou si iti place sa folosesti tehnologia in avantajul tau, inseamna ca te-ai alaturat noului trend in materie de frumusete "Smarter Beauty" si ca vei adora sa folosesti noul sistem inteligent de curatare si ingrijire a fetei Philips VisaPure.

Usor de utilizat


Philips VisaPure este un dipozitiv fara fir, flexibil si versatil, cu o incarcare completa asigura 30 de utilizari. Utilizat de doua ori pe zi, acumulatorul va tine cel putin doua saptamani.

Produsul vine insotit de doua perii (pentru ten normal si sensibil), peria pentru exfoliere se achizitioneaza separat. Se recomanda inlocuirea periilor de curatare (pentru ten sensibil si normal) la 3 luni si inlocuirea periei de exfoliere la 6 luni. Toate periile pot fi achizitionate si separat.

Te invitam sa faci parte din comunitatea noastra, a femeilor smarter beauty! Intra pe www.facebook.com/philipscare si povesteste-ne experienta ta de beauty.

Philips VisaPure costa 749 lei si este distribuit in magazinele Douglas . Vizitati site-ul www.philips.ro pentru lista completa a magazinelor.

La fel ca tine, avem incredere deplina in calitatea produselor noastre. Pana la sfarsitul lunii decembrie 2014, daca nu esti multumit de produsul achizitionat, il poti returna, in termen de 60 de zile, si ai garantia restituirii banilor. Pentru mai multe detalii, poti consulta regulamentul disponibil gratuit, in perioada de campanie, pe www.philips.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.