Setari Cookie-uri

NOUL PHILIPS VISAPURE - Sistemul inteligent de curatare si ingrijire a fetei

Daca orice moment al vietii tale reprezinta o celebrare a frumusetii, daca iti place sa iti descoperi si redescoperi frumusetea de fiecare data cand te privesti in oglinda si vezi un chip fresh, ingrijit, curat si stralucitor, daca esti la curent cu tot ce e nou si iti place sa folosesti tehnologia in avantajul tau, inseamna ca te-ai alaturat noului trend in materie de frumusete "Smarter Beauty" si ca vei adora sa folosesti noul sistem inteligent de curatare si ingrijire a fetei Philips VisaPure.

Philips VisaPure este recomandat si de medicul specialist dermatolog Dr. Ana Faca. "Un ten sanatos si frumos, inseamna in primul rand un ten curat, mai ales in mediul poluat al zilelor noastre. Un ten care nu este curatat zilnic se incarca excesiv, are aspect de imbatranire si este predispus la diferite afectiuni retentionale, cum ar fi aparitia acneei. Philips VisaPure stimuleaza circulatia la nivelul pielii fetei si face o curatare mult mai eficienta decat cea manuala, marind astfel suprafata de absorbtie a diferitelor produse cosmetice aplicate pentru hidratarea si hranirea tenului", spune Dr. Ana Faca.

1 minut pentru intreaga suprafata a tenului

Philips VisaPure este usor de integrat in rutina ta zilnica de ingrijire, o curatare completa cu Philips VisaPure dureaza numai 1 minut, iar aparatul iti indica timpul necesar pentru curatarea unei zone. Timer-ul inteleglient Skin Zone opreste pentru o secunda aparatul pentru a te anunta ca este momentul pentru a trece la zona urmatoare a fetei, alocand 20 de secunde pentru fiecare zona: partea dreapta, partea stanga si zona T (zona fruntii, a nasului si a barbiei). Dupa 1 minut, aparatul se opreste complet.
Philips VisaPure curata eficient atat fata, cat si gatul si decolteul.

Citește și:

Atentie dedicata tipului de ten si nevoilor specifice

Philips VisaPure are doua setari, cea dintai asigura o curatare delicata, in timp ce a doua are o intensitate mai mare, pentru o curatare in profunzime. Aparatul se poate folosi sub dus, ori de cate ori faci o baie relaxanta, pentru ca este complet rezistent la apa.

Philips VisaPure are trei perii, una pentru ten normal, una pentru ten sensibil si o una pentru exfoliere. Peria normala are 17.000 de peri fini ca matasea care iti maseaza delicat tenul si il protejeaza si poate fi folosita pentru toate tipurile de ten. Peria pentru ten sensibil are 22.000 de peri si mai fini pentru o curatare extrem de delicata si se foloseste pentru tenul sensibil. Atat peria normala, cat si cea pentru ten sensibil pot fi utilizate zilnic. Peria pentru exfoliere are un design inteligent, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicata si peri mai lungi pentru indepartarea celulelor moarte, se recomanda folosirea ei saptamanal, pentru toate tipurile de ten.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.