Setari Cookie-uri

Samsung GALAXY S5 devine antrenorul tau personal

Ritmul vietii de zi cu zi devine tot mai alert, iar eficientizarea timpului pentru a face fata tuturor activitatilor este in fiecare zi o provocare. Pentru un stil de viata cat mai sanatos si pentru a te putea mentine in cea mai buna forma, ai nevoie de dispozitive care sa te ajute cat mai mult in organizarea fiecarei zile

Comunicat de presa

Pentru a-ti veni in intampinare, Samsung GALAXY S5, impreuna cu dispozitivele inteligente purtabile Gear 2 si Gear Fit, te ajuta sa fii mereu activ. Functia S Health oferita de GALAXY S5, tehnologia de top imbinata cu cele mai moderne solutii de fitness de pe dispozitivele inteligente, vor transforma telefonul intr-un asistent personal, pentru ca tu sa te poti bucura atat de conectivitate, cat si de un stil de viata sanatos.

"La Samsung acordam o mare importanta dorintelor si nevoilor utilizatorilor nostri. Pentru multi dintre ei forma fizica este foarte importanta, asa ca si produsele noastre au functii relevante, care sa ii ajute in acest sens. Pana acum, cu ajutorul dispozitivelor mobile puteam fi mereu in legatura cu familia, cu cei dragi si cu noutatile din jurul nostru. De acum, cu Samsung GALAXY S5, Gear 2 si Gear Fit, care au adus imbunatatiri clare ale functiilor relevante pentru consumatori, putem avea grija de viata noastra si de lucrurile care conteaza cu adevarat", spune Alexandru Costache, Retail Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Citește și:

Samsung GALAXY S5 a fost creat si inspirat de stilul tau de viata, astfel incat sa raspunda cat mai bine cerintelor tale. Astfel, functia S Health 3.0 de care beneficiaza GALAXY S5 a fost special conceputa pentru a-ti oferi posibilitatea de a te mentine in forma si de a fi mereu informat despre starea ta fizica cu ajutorul mai multor instrumente. Pedometrul, istoricul dietelor si exercitiilor si, ca noutate, sistemul prin care poti afla cu usurinta ritmul cardiac fac din GALAXY S5 partenerul de incredere pentru tine, atunci cand vrei sa te mentii in forma.

"Imi place foarte mult tipul de disciplina pe care il imprima sportul. Imi place pentru ca, inteleasa si urmata, aceasta disciplina e cuantificabila, vezi rezultatele. Un antrenament intens, o masa gustoasa si sanatoasa si odihna pot sa iti transforme corpul si mintea astfel incat, cu fiecare zi care trece, devii mai puternic, mai rezistent, mai energic. Este important sa stiu cat am alergat, cat de mult mi-am fortat corpul si, de asemenea, sa am o evidenta cat mai exacta a caloriilor consumate in timpul unei zile. Iar GALAXY S5 si bratara Gear Fit sunt dispozitivele perfecte pentru asta", marturiseste Andreea Vasile, membru al comunitatii Limitless Total Body Makeover.

Citește și:

Fie ca vrei sa afli daca ai parcurs cel putin numarul minim de pasi indicat de medic pentru a te mentine in forma, fie ca aleargi frecvent in parc sau pe piste special amenajate, pedometrul iti va monitoriza distanta parcursa, pentru un antrenament cat mai reusit.

De asemenea, datorita functiei S Health, telefonul se transforma intr-un jurnal personal in care iti poti tine evidenta alimentelor consumate pe parcursul fiecarei zile, a caloriilor arse si multe alte informatii care completeaza un regim de viata sanatos.

"Cel mai eficient antrenament pentru obtinerea unei compozitii corporale optime este cel care se incadreaza in zona de antrenament compatibila cu obiectivul de remodelare corporala pe care il ai, antrenament care trebuie obligatoriu corelat si cu nutritia. Cu alte cuvinte, trebuie sa fim atenti si la ce mancam, si la ce fel de exerictii facem, la ce puls avem, astfel incat sa avem cele mai bune rezultate", explica Valentin Vasile, specialist nutritie sportiva, master trainer Limitless Total Body Makeover.

Citește și:

Functia de masurare a ritmului cardiac este o noutate oferita de Samsung GALAXY S5, care iti ofera posibilitatea de a-ti verifica pulsul ori de cate ori este nevoie, fiind o functie utila atat pentru cei care practica un sport intens cat si pentru cei care vor sa stie doar ca pulsul este in limitele normale.

Pentru a confirma atentia pe care Samsung o ofera mentinerii unui stil de viata sanatos, odata cu GALAXY S5, Samsung a dezvoltat noile dispozitive inteligente Gear 2 si Gear Fit. Acestea iti ofera mai multa libertate de miscare, fara sa fii nevoit sa renunti la conectivitate. Ambele dispozitive incorporeaza aplicatii speciale de fitness, pentru ca tu sa iti poti crea antrenamente de fitness in timp real, personalizate, sau sa iti masori pulsul.

In plus, experienta GALAXY S5 este completata de un pachet special de aplicatii premium ce iti sunt oferite fara costuri suplimentare, care cuprind si aplicatii relevante pentru mentinerea unui stil de viata sanatos. Printre acestea se numara Endomondo, RunKeeper, Lark, MapMyRun si MapMyRide. Toate acestea iti aduc posibilitatea de a monitoriza cu usurinta activitatile de fitness si in acelasi timp performantele obtinute, transformand noul GALAXY S5 in asistentul tau personal de Wellness, cu recomandari personalizate si simple despre cum sa fii mereu in forma.

Citește și:

Astfel, Samsung GALAXY S5, dar si dispozitivele Gear 2 si Gear Fit, fac echipa perfecta pentru ca tu sa te bucuri de un stil de viata activ si conectivitate permanenta, oferita de tehnologia de ultima generatie.

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.