Setari Cookie-uri

Invinge astenia si redobandeste-ti vitalitatea! Afla cum!

Stare de oboseala accentuata? Lipsa de energie sau ameteli? Dureri de cap si capacitate de concentrare scazuta?

comunicat de presa:

La inceputul primaverii si nu numai, una din 10 persoane se confrunta cu aceasta afectiune, din cauza oscilatiilor de temperatura, luminozitatii mai crescute si aportului insuficient de vitamine si minerale pe care alimentatia de iarna nu o poate oferi in mod natural.

Cum recunoastem astenia?

Unul dintre primele si cele mai importante semnale este starea de oboseala accentuata, aparent nejustificata si care se manifesta pe parcursul intregii zile. In cele mai multe cazuri, aceasta atrage dupa sine scaderea memoriei, palpitatii, dureri musculare, un dezechilibru al starilor emotionale, dorinta de insingurare si in unele cazuri, depresia.

Mai mult decat atat, toate aceste schimbari resimtite atat la nivel fizic cat si emotional provoaca supresia sistemului imunitar si scaderea capacitatii organismului de a lupta impotriva infectiilor, astfel ca devenim mai vulnerabili in fata altor afectiuni precum alergiile, sinuzitele sau rinitele alergice.

Citește și:

Cum invingem astenia in mod natural?

Desi astenia determina tulburari interne profunde, natura isi spune din nou cuvantul, oferind remedii care ajuta la ameliorarea simptomelor si imbunatatirea starii generale a organismului.

· Miscarea in aer liber - fie ca este vorba de plimbari, alergari usoare sau mersul cu bicicleta, sportul aduce beneficii esentiale in cresterea nivelului de energie, reducerea starilor de anxietate sau depresie si imbunatatirea tonusului muscular. Mai mult, exercitiile fizice regulate cresc nivelul de serotonina si dopamina – hormoni importanti in mentinerea echilibrului emotional si combaterea stresului.

· Alimentatia bogata in vitamine si minerale – inceputul de primavara este prilejul ideal pentru a readuce in dieta fructe bogate in nutrienti si antioxidanti. Legumele verzi precum urzicile, spanacul sau salata, dar si fructele cu continut bogat in vitamina C grabesc refacerea organismului, stimuleaza vitalitatea acestuia, ajuta la eliminarea toxinelor acumulate la nivel celular si intaresc tesuturile musculare.

Citește și:

    · Detoxifierea organismului incepe din interior – o cura de detoxifiere este mai mult decat necesara, pentru a curata colonul si ficatul, a regla tensiunea tensiunea arteriala si pentru a stimula capacitatea de aparare a organismului. Detoxifierea incepe in primul rand cu un consum adecvat de apa (aproximativ 2l pe zi, in functie de greutatea corpului si nevoi) si de alimente care au proprietate antioxidanta: cerealele integrale, rosiile, usturoiul, stafidele, nucile sau fructele Goji. Acestea ajuta la refacerea organismului, incetinesc procesul de imbatranire, ajuta la eliminarea toxinelor si cresc tonusul corpului.

    Desi alimentatia constituie principala sursa de vitamine si minerale, aceasta nu poate oferi toti nutrientii necesari organismului. Tocmai de aceea, in majoritatea cazurilor este recomandata imbogatirea dietei cu suplimente alimentare naturale.

    Siropul Vita Grapes de la Ropharma contine extracte naturale din struguri, astfel ca administrat intern, 1-2 lingurite pe zi, asigura o puternica protectie antioxidanta, intareste imunitatea organismului, regleaza nivelul colesterolului, protejeaza ficatul si este adjuvant in cazul anemiilor, infectiilor virale si asteniei. Pret: 16, 28 Lei.

    Aceeasi sanatate din struburi o puteti obtine cu ajutorul capsulelor Vita Grapes care, luate cate o capsula de 2-3 ori pe zi, ajuta in curele de slabire, compenseaza efectele unui surplus caloric, scade nivelul glucozei din sange prin cresterea raspunsului organismului la insulina si reduce tulburarile circulatorii periferice. Pret: 26, 25 Lei

    De asemenea, lactoferina este o proteina multifunctionala care, impreuna cu imunoglobulinele G naturale din colostru, stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului. Aceasta se gaseste in suplimentul alimentar Activit Imuno Forte care, luat cate un comprimat de 3 ori/zi imbunatateste starea generala in caz de alergii si inflamatii, este un probiotic eficient in dezvoltarea si protejarea florei intestinale, reduce incidenta complicatiilor in diverse afectiuni datorita rolului sau antiviral, antibacterian, antiparazitar, antifungic si este un bun antioxidant: blocheaza si neutralizeaza actiunea radicalilor liberi raspunzatori de efectele nocive asupra organismului. Pret: 25 Lei.

    Toate produsele Ropharma sunt disponibile in farmaciile din tara si online, pe www.ropharma-healthcare.ro. Pentru mai multe detalii, accesati www.farmaciile-ropharma.ro si www.despremunitate.ro .

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Mai 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.