Setari Cookie-uri

Stejarii Country Club a celebrat inaugurarea oficiala a complexului si deschiderea facilitatilor exterioare

Stejarii Country Club a celebrat sambata, 14 iunie, inaugurarea oficiala a complexului, ocazie cu care au fost prezentate publicului facilitatile exterioare. Primul country club din Romania, desfasurat pe o suprafata de peste 51.000 mp, reuneste o gama variata de facilitati in aer liber care vin in completarea serviciilor deja disponibile membrilor.

comunicat de presa

“Suntem onorati sa scriem un nou capitol in istoria country cluburilor, odata cu lansarea oficiala Stejarii Country Club. Complexul imbina oportunitatile de socializare si de afaceri cu activitatile sportive din interiorul clubului si cele in aer liber, fiind, totodata, un spatiu care reuneste persoane cu un parcurs profesional impresionant, care au interese si obiective comune, construind astfel o comunitate de elita”, declara George Bakopanos, General Manager Stejarii Country Club.

Pe parcursul zilei, invitatii au participat la competitii sportive in cadrul clubului, dar si la lectii demonstrative si sesiuni tematice speciale oferite de Shiseido Spa si Beauty District. Momentele deosebite din cadrul evenimentului au fost marcate prin inaugurarea piscinei olimpice de catre Camelia Potec si prin participarea lui Andrei Pavel la un meci demonstrativ de tenis, avandu-l ca partener de joc pe maestrul Horatiu Malaele. Reprezentante ale Lotului National de Gimnastica Aerobica al Romaniei au incantat publicul evenimentului cu o demonstratie pe acoperisul clubului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.