Comunicat de presa

Cu trecerea timpului, nu numai pielea noastra are nevoie de produse mai bogate, ci si parul trebuie ingrijit cu formule special create pentru a satisface nevoile exigente ale unei fibre capilare mature.

De aceea, Gliss lanseaza in premiera noua gama Gliss Hyaluron + Hair Filler, primul tratament reparator care are la baza un complex de acizi hialuronici - cunoscut pentru proprietatile sale hidratante - care regenereaza intens parul, ii confera suplete si mai mult volum, facandu-l incredibil de puternic.

De-a lungul anilor, parul isi pierde volumul, supletea si se deterioreaza.

Noua gama Gliss Hyaluron + Hair Filler, cu o tehnologie inspirata din tratamentele dermale de reintinerire de tip filler, are la baza micro-cheratina si derivati din acizii hialuronici si actioneaza in trei etape pentru a oferi parului regenerare intensa, suplete si volum.

Formula patrunde in celulele parului, reumple din interior structura fibrei capilare imbatranite si o fortifica.

Parul isi recapata astfel forta interioara naturala si radiaza de sanatate.

Asemenea tratamentelor specializate de ingrijire a pielii, o rutina de ingrijire a parului care este atent adaptata la nevoile acestuia va da rezultate optime.

Noua gama Gliss Hyaluronic + Hair Filler este formata din sampon, balsam si balsam-spray fara clatire.

Sampon Gliss Hyaluron + Hair Filler - 250 ml - pret 12,49 lei Balsam Gliss Hyaluron + Hair Filler - 200 ml - pret 12,49 lei Balsam Express-Repair Gliss Hyaluron + Hair Filler - 200 ml - pret 14,29 lei

Noua gama Gliss Hyaluron + Hair Filler este disponibila in magazine incepand cu luna iulie 2014.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: