comunicat de presa:

Anul acesta, Heidi Chocolate indulceste editia de Craciun a targului de design romanesc Made in RO, unde, impreuna cu tinerii designeri romani, ii asteapta pe vizitatori pe 21 si 22 decembrie. Personajele principale ale targului vor fi cadourile creative si originale, inspirate de atmosfera feerica a sarbatorilor. Heidi adauga listei de daruri deosebite de la Christmas Design Magic specialitati din ciocolata personalizata, create exclusiv pentru cea de-a 5-a editie Made in RO.

Inspirati de tematica targului si de cea mai frumoasa perioada din an, ciocolatierii Heidi s-au jucat cu forme festive, cu ingrediente naturale si cu ciocolata fina pentru a crea produse originale, gandite special spre a fi strecurate printre elementele inedite care alcatuiesc targul Made in RO. Asa cum designerii isi pun imaginatia la incercare pentru a da nastere celor mai creative opere, ciocolatierii lucreaza zi de zi, cu pasiune si migala, in atelierul lor din ChocoWorld, pentru a crea retete inovatoare, care sa-i surprinda pe iubitorii de ciocolata prin gust si combinatii originale.

Fiecare figurina, pralina sau tableta Heidi este pregatita si pictata in intregime manual, iar „colectiile” sunt intotdeauna rezultatul imaginatiei si al priceperii maestrilor ciocolatieri. Astfel, vizitatorii targului vor putea admira specialitati din ciocolata unicate, decorate cu motive traditionale romanesti si mesaje aparte. Atmosfera magica de la editia de Craciun Made in RO este completata si de gustul de sarbatoare al pralinelor fresh, pregatite dupa retete speciale, create la Heidi ChocoWorld: ciocolata amaruie cu nuci crocante si whiskey si ciocolata cu lapte sau ciocolata alba cu migdale si vin.

Heidi ChocoWorld este locul unde dorintele pot fi transformate pe loc in ciocolata. Magazinul-concept din apropierea Bucurestiului ii asteapta pe curiosi sa descopere cum se prepara cea mai fina ciocolata si le ofera posibilitatea de a si-o pregati singuri, folosind ingredientele favorite. Aici, vizitatorii fac cunostinta cu bogatia si varietatea sortimentelor din catalogul Heidi, cu retetele originale si produsele speciale, oferite in editii limitate, exclusiv la ChocoWorld.

Cea de-a 5-a editie a targului Made in RO, Christmas Design Magic, are loc la Impact Hub (Strada Halelor, nr. 5, etajul 2 & etajul 3) si aduna peste 50 de studiouri de design din toata tara, care vor expune colectii nou-noute, special pregatite pentru acest eveniment: braduti neconventionali si podoabe pentru bradul de Craciun, design textil, piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceramica, ilustratie, accesorii pentru casa, jucarii si accente fashion. Programul targului este 11:00 – 20:00.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: