Comunicat de presa

Stiu, e foarte greu sa le obtinem pe amandoua intr-un timp foarte scurta si cu ajutorul unui singur tratament. E clar, ambele au nevoie de ultrasunete si radiofrecventa, dar sa vedem de ce?

Rolul Radiofrecventei este de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula sinteza de colagen prin incalzirea stratului adipos si a tesutului cutanat cu ajutorul caldurii.

Cavitatia este un tratament ce foloseste ultrasunetul cu frecventa scazuta. Micro bulele se formeaza acumuland o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membranele celulei adipoase facand contact cu adipocitele, fara a dauna structurile adiacente si respectand integritatea sangelui si a sistemului limfatic. Grasimea se transforma din solid in lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic in tractul urinar.

Specialistii in domeniu au inventat un tratament care combina perfect cele doua tehnologii, obtinand astfel rezultate rapide.

"Dalyance este o solutie integral cosmetica ce combina Radiofrecventa si Cavitatia pentru remodelarea corporala si rejuvenarea faciala. Combinatia ambelor tehnologii permite incalzirea zonei tinta de tratament prin Radiofrecventa, in timp ce ultrasunetul aplica o presiune tridimensionala in tesutul adipos obtinand un efect mult mai eficient pe zona de tratament", explica Alina Aduducai, marketing manager Beautymed.

Rejuvenarea faciala

Tratamentul Dalyance efectueaza un proces de anti-imbatranire care ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta a pacientului. Efectele la nivelul pielii sunt vizibile pentru:

Fermitate si reintinerire Contur facial Elasticitate piele Reducere riduri & lifting

Remodelare corporala

Tratamentul, nedureros, lupta eficient impotriva celulitei in toate stagiile: severa, flasca si edematoasa, obtinand cele mai bune rezultate pentru pacienti. Reducere celulita Tonifiere cutanata Aspect imbunatatit al pielii Remodelare corporala

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: