comunicat de presa

Chiar daca zilele calduroase de vara nu se lasa usor inlaturate de racoarea inceputului de toamna a sosit momentul sa ne indreptam atentia spre garderoba dintre anotimpuri. Iar pentru a intampina sezonul de tranzitie cu o atitudine care sa te scoata in evidenta, Marks & Spencer propune o selectie de tinute chic si elegante, potrivite pentru orice moment din zi.

Colectia Marks & Spencer Transitional este dominata de culori pastelate si imprimeuri in nuante autumnale, iar detaliile rafinate si croiala eleganta a pieselor vestimentare sunt ideale pentru a crea tinute variate ce vor pune in valoare feminitatea.

Rochiile din materiale diafane asortate cu o jacheta denim sau un blazer rafinat, precum si camasile feminine combinate cu pantaloni skinny redau tinute de tranzitie moderne, pline de eleganta si stil.

Produsele se gasesc in magazinele Marks & Spencer selectate din Romania. Despre Marks & Spencer

• Marks & Spencer este unul dintre retailerii de top din Marea Britanie. M&S comercializeaza imbracaminte si produse pentru casa de inalta calitate, precum si produse alimentare de o calitate exceptionala. • Fondat in 1884, Marks & Spencer detine in prezent 850 de magazine in Marea Britanie si peste 480 de magazine la nivel international in 59 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Asia. • Pentru mai multe informatii va rugam vizitati: https://corporate.marksandspencer.com

Despre Marks & Spencer in Romania

Marks & Spencer este prezent in Romania din anul 2000 si detine un total de sase magazine: 4 in Bucuresti, 1 in Constanta si 1 in Iasi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: