Setari Cookie-uri

Fara intepaturi de tantar!

A venit deja vara i te surprinzi din ce in ce mai des cu gandul la vacan. Fie c intenionezi s pleci pe meleaguri exotice, pe litoralul Mrii Negre sau in Delt, nu lsa neplcerile pricinuite de anari s ii pericliteze vacana. Anotimpul cald i umezeala atrag insecte ale cror inepturi pot crea un adevrat disconfort i-i pot strica buna dispoziie, astfel c este foarte important s te echipezi corespunztor inainte de a pleca intr-o cltorie i chiar i atunci cand iei la plimbare in parc.

Sugestii utile

Expunei cat mai puin pielea in special cand se insereaz; imbrcai-v cu haine de culoare alb i din esturi de origine natural care las pielea s respire in mod natural.
Mai mult, e recomandabil s evitai parfumurile pe baz de alcool, deodorantele, fixativul de pr: parfumul acestora atrage insectele. Asigurai-v c in cas, grdin sau pe balcon nu sunt zone unde stagneaz apa.

Pentru o protecie eficient i de lung durat impotriva anarilor, medicii recomand folosirea produselor repelente - produse care, aplicate pe piele, in insectele la distan. Acestea nu fac parte din categoria insecticidelor i au un miros plcut. Datorit compoziiei lor speciale, protejeaz pielea de inepturile insectelor. Se aplic simplu, direct pe zonele expuse.
SC Johnson ii propune soluia perfect pentru a te proteja impotriva inepturilor de anari: gama AUTAN Family, ce include produse din categoria repelenilor care, datorit compoziiei lor speciale, resping anarii i ii in la distan de piele, fr a-i omori.

Gama AUTAN Family conine AUTAN Family Spray, al crui pulverizator acoper eficient pielea expus i este uor de folosit de intreaga familie, AUTAN Family Loiune, o emulsie parfumat, folosit in special pentru protecia suprafeelor extinse de piele, i AUTAN Family Junior, o loiune cu aloe vera, special creat pentru pielea copiilor.

Cum acioneaz AUTAN?

Produsele AUTAN loiune i spray indeprteaz insectele i in acelai timp las pielea s respire in voie. Formula lor pe baz de icaridin este testat dermatologic, are o aciune delicat asupra pielii i ofer protecie sigur impotriva insectelor.

Produsele din gama AUTAN Family sunt ideale pentru activiti desfurate in aer liber i se aplic simplu, direct pe zonele de piele expus, avand un parfum plcut. Protecia este asigurat pe o perioad de 4 ore, nu numai impotriva anarilor, dar i a cpuelor, tunilor i a altor insecte zburtoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.