Setari Cookie-uri

5 obiceiuri sanatoase care iti pot imbunatati pielea

Toate femeile viseaza la look-ul perfect, la un aspect frumos, sanatos si fara efort si spera sa pastreze acest aspect cat de mult se poate.

comunicat de presa

Beautin Collagen

Toate femeile viseaza la look-ul perfect, la un aspect frumos, sanatos si fara efort si spera sa pastreze acest aspect cat de mult se poate. Un stil de viata sanatos poate ajuta cu starea generala de bine dar influenteaza in sanatatea parului si a pielii. Iata 5 modalitati usoare de a ameliora sanatatea pielii fara prea mult efort:

1. Mananca sanatos

O alimentatie corespunzatoare are un efect minunat asupra pielii, dietele bogate in fructe si legume, grane integrale si proteine fac pielea mai moale si mai neteda. Mancatul excesiv de grasimi procesate si nesanatoase poate fi un factor ce cauzeaza acnee, in timp ce vitamina C ajuta la prevenirea imbatranirii pielii, creste fermitatea si in acelasi timp creste productia de colagen.

De asemenea, hidratarea este importanta, deoarece apa contribuie la creșterea nivelul de oxigen din sange si face pielea mai sanatoasa.

2. Ai grija cum iti tratezi pielea

Exista multe modalitati prin care pielea se poate deteriora chiar fara a fi constienta de asta. Cand pielea nu este protejata de soare poate deveni uscata si dura. Prin expunerea la raze ultraviolete, exista riscul formarii de tumori canceroase. Este recomandata folosirea cremelor cu factor de protectie SPF mare, incepand cu 15 pentru piele mai inchisa si crescand in functie de cat de deschida este pielea.

Alt aspect important pentru ingrijirea pielii este igiena. Dusurile lungi si fierbinti au un efect negative asupra pielii, eliminand uleiurile esentiale care sunt extrem de importante in mentinerea barierei naturale de umiditate a pielii.

Fumatul acelereaza procesul de imbatranire si poate duce la aparitia ridurilor datorita nivelului scazut de sange oxigenat de la baza pielii. De asemenea poate cauza deteriorari de colagen si elastin, fibre ce redau elasticitatea si rezistenta pielii. Cel mai bun mod de a preveni aceste lucruri este de a renunta la fumat.

Citește și:

3. Dormi bine

Somnul este cel mai bun remediu de frumusete, ajuta corpul de la interior pana la exterior. Prin a dormi bine noaptea pielea este ajutata sa se regenereze dupa stresul la care a fost expusa in timpul zilei. E atat de simplu!

4. Hidrateaza-te

A avea o rutina de hidratare este destul de simplu. Este esential sa iti ajuti corpul in orice fel posibil iar cercetarile dermatologice din timpurile noastre fac ca acest lucru sa fie usor pentru femeile din toata lumea. Majoritatea produselor sunt usor de aplicat si sunt clasificate pe tipuri de piele. Exista si alte modalitati pentru a asigura un tratament adecvat pentru piele, precum suplimente sau apa cu colagen care hidrateaza si face pielea mai sanatoasa – BEAUTIN COLLAGEN sporeste sanatatea si frumusetea pielii din interior, imbunatateste textura pielii si intareste parul si unghiile, contribuie la sanatatea tesutului conjunctiv, a cartilajelor si a incheieturilor, are proprietati antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi.

Colagenul si acidul hialuronic sunt doua substante prezente in mod natural in organism, avand un rol extrem de important in sanatatea pielii, a tesutului conjunctiv si a articulatiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen si acid hialuronic scade in timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a mentine elasticitatea si fermitatea pielii, este necesara consolidarea colagenului si a acidului hialuronic.

BEAUTIN COLLAGEN contine colagen hidrolizat PEPTAN sub forma de peptide, care sunt deja descompuse pana la o dimensiune potrivita in vederea absorbtiei de catre organism, cat si pentru o utilizare mai buna si mai eficienta.

Citește și:

5. Fii activ

Sportul ajuta circulatia sangelui si creste nivelul de nutrienti la nivelul pielii. Un stil de viata activ este benefic pentru sanatate atat in interior cat si la exterior si ajuta la eliminarea toxinelor. Astfel, pielea va fi mai sanatoasa si mai curata. Un alt beneficiu al sportului este prevenirea imbatranirii pielii, mentinand-o ferma si tanara.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.