Advertorial

Dupa actiunea antimicrobiana, se descompune in oxigen si improspateaza gustul apei. Nu are niciun efect secundar negativ, iar igienizarile sunt planificate sa aiba loc in timpul noptii, pentru a nu intrerupe consumul de apa.

In plus, SIP 2000 detine optiunea „power down” ce permite intreruperea alimentarii cu energie a dozatorului de apa pe tot parcursul noptii, asigurand economii la factura de electricitate si contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului.

“SIP 2000 este o tehnogie inovatoare care foloseste procese ce se regasesc in natura pentru a furniza si mai multa siguranta pentru consumatori si pentru a pastra calitatea apei", declara Derek Callaghan, Vicepresedinte Watercooler Europe Association si Director of Sales & Marketing SIP Tehnologies.

SIP 2000 poate fi disponibil la cerere, ca optiune suplimentara a abonamentelor, pentru orice model de dozator La Fantana, iar avantajele oferite sunt:

- Igienizare permanenta, zilnica - Tehnologie moderna, sigura si eficienta - Programarea igienizarilor - Programarea intreruperii si reluarii alimentarii dozatorului, ceea ce inseamna facturi reduse la energie.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: