comunicat de presa

Expertii in ingrijirea hainelor, Ariel si Lenor, fac echipa cu Dana Rogoz, Ana Morodan si Alina Ceusan, pentru a-ti prezenta impreuna, cateva dintre cele mai ingenioase trucuri de smart shopping. Mai mult, Ariel si Lenor ti-au pregatit o propunere care va duce experienta ta de shopping online la nivelul urmator.

Preferi sa-ti schimbi garderoba in fiecare sezon sau sa colectionezi piese clasice care nu ies niciodata din tendinte. Ti s-a intamplat sa pleci la cumparaturi in cautarea unei camasi albe si te intorci acasa cu o rochie de plaja care iti venea atat de bine incat a trebuit sa o cumperi. Esti norocoasa care gaseste super oferte intamplator sau ai in telefon aplicatiile magazinelor preferate si esti prima care afla de reduceri. Metodele de shopping pot fi la fel de diferite si variate precum stilurile vestimentare, dar indiferent de stilul tau, cateva trucuri de smart shopping iti vor asigura o garderoba de care sa fii intotdeauna multumita.

Pentru ca startul sezonului de reduceri este unul dintre momentele preferate ale oricarei femei cu o garderoba de pus la punct inainte sa inceapa sezonul vacantelor, Ariel si Lenor ti-au pregatit o experienta de smart shopping online. Cumparand Ariel si Lenor in valoare de 50 de lei din supermarketul Mega Image pe eMag.ro, primesti automat un voucher in valoare de 50 de lei pentru cumparaturi pe FashionDays.ro*. Astfel, cu cateva click-uri, primesti la tine acasa cea mai buna ingrijire pentru ca hainele tale sa arate ca noi mai mult timp, si un voucher pentru a adauga noi piese in garderoba ta.

In plus, am stat de vorba cu trei reprezentante ale stilului ultrafeminin: Dana Rogoz, Ana Morodan si Alina Ceusan, si am aflat trucurile lor de smart shopping!

Dana Rogoz: „Pentru mine smart shopping inseamna sa stau cu ochii pe cele mai bune oferte si sa nu ma indragostesc prea tare de primul lucru pe care il vad. Practic, rabdarea la cumparaturi este unul dintre cele mai importante atuuri pe care le poti avea si recunosc ca nu e la indemana, mai ales daca esti pasionata de moda si iti place sa te imbraci in tendinte.”

Ana Morodan: “Astazi ma concentrez pe gasirea acelor articole vestimentare care nu sunt exagerat de scumpe, dar care pot in timp sa devina genul clasic, mereu la moda. Pentru a gasi haine de calitate fara sa ai nevoie de un buget imens iti trebuie doar antrenament. Si apoi, o ingrijire corespunzatoare.”

Alina Ceusan: „Daca ma duc la mall mi-e foarte greu sa ma limitez la lista de lucruri de care am nevoie, de aceea prefer sa fac shopping online, insa nici online nu-i atat de simplu. Strategia mea cand intru intr-un magazin online este sa selectez de la inceput strict articolele si culorile pe care le caut. Daca trebuie sa imi cumpar o fusta neagra, voi selecta pe site doar categoria fuste, eventual si lungimea daca e disponibila in criteriile de selectie, culoarea si atat. Astfel salvez mult timp si ma incadrez in bugetul pe care mi l-am propus.”

Smart shopping cu Ariel si Lenor: Intra in supermarketul Mega Image pe eMag.ro, cumpara Ariel si Lenor online in valoare de 50 de lei si primesti un voucher de 50 de lei pentru cumparaturi pe FashionDays.ro. Click aici pentru smart shopping: https://bit.ly/1rfV9fA-ariel

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: