Organic Days Festival, sarbatoarea naturii editia a 5-a

Organic Days Festival, sarbatoarea naturii editia a 5-a

Festivalul Organic Days a crescut de la o editie la alta.

comunicat de presa:

Cerul si pamantul, apa si focul, copacii si campurile, muntii si marile, oamenii si animalele, toate sunt parte din natura. Pentru ca natura este esenta vietii, ii dedicam o petrecere organica, asa cum merita. Sambata si duminica, pe 16 si 17 iulie, cele mai inverzite locuri din centrul capitalei, Gradina Verona, J’ai Bistrot si Gradina Sticlarilor, se deschid pentru publicul din oras cu activitati informative si reacreative, produse si mesteri care manifesta alternativa organica a vietii de oras: ORGANIC DAYS – festival de trai simplu, frumos si sanatos.

In gradinile verzi ale orasului, printre copaci, flori si miresme variate, se aduna laolalta comunitati, idei si proiecte care inspira lumea. Oameni constienti, care fie ca lucreaza organic, fie au ales sa traiasca simplu si autentic, cu atentie pentru toate resursele de hranire a corpului, mintii si sufletului. ORGANIC DAYS aduce impreuna fermieri, artizani, artisti culinari, mesteri, speakeri si muzicieni pentru doua zile bio.

Cea de-a 5-a editie a carnavalului ORGANIC DAYS inseamna mai multa apropiere de natura, inseamna o sarbatoare pe ritmuri bio dedicata celor care simt si traiesc organic. Cei prezenti vor putea participa la ateliere, seminarii si discutii legate de un trai de viata natural si echilibrat, vor putea degusta si cumpara produse crescute natural, cat si bunatati gatite cu drag, vor testa cosmetice realizate din ingrediente atent alese, vor avea ocazia sa cunoasca artizani si mestesugari iscusiti. Muzica, practicile de yoga, tehnicile de relaxare vor avea si ele locul lor de cinste in cadrul festivalului.

Pe parcursul celor doua zile, copiii vor avea ateliere si seminarii special organizate pentru ei. Se vor putea juca in voie in cele mai inverzite gradini din oras, vor putea participa la activitati de dezvoltare si stimulare a imaginatiei, cat si la clasele de yoga dedicate lor.

Organic Days se deschide sambata in zori, incepand cu ora 10:00 si se desfasoara in cele 3 locatii partenere. Accesul in zona de targ, seminarii, conferinte si activitati pentru copii este liber.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri