Setari Cookie-uri

Ingrijire naturala

Lush iti prezinta 3 dintre produsele sale ce te vor face sa te simti senzuala, adorata si iti vor crea acea stare de bine pe care ti-o doresti pentru mintea si corpul tau.

Uleiurile de masaj Lush sunt solide pentru ca au baza de unt de cacao ce hidrateaza foarte bine pielea si deschide porii, astfel incât uleiurile esentiale sunt absorbite in circuitul sangvin si au actiune terapeutica, fiind calmante, relaxante, afrodisiace, revigorante.

Black Magic este un ulei de masaj cu proprietati afrodisiace provenite din ciocolata neagra, si cu proprietati detoxifiante din trandafiri si portocale dulci. Acest cubulet de ulei de masaj te imbie cu parfumul sau sensual si te poarta in vraja anilor ’50.

Pret: 26.80 lei

Avobath- sare efervescenta cu avocado si ulei de masline.

Sarurile de baie Lush contin bicarbonat de sodiu pentru a deduriza apa si a o face lucioasa. Sunt indicate pentru o piele uscata, sensibila.

Au actiune terapeutica datorita uleiurilor esentiale ce intra in circuitul sangvin si aduc acele stari de bine: de relaxare, calmare, antistres. Avobath este solutia ideala pentru o piele uscata, deoarece compozitia sa cu ulei de masline si avocado dau un efect de catifelare, calmare si hranire a pielii.

Pret: 18.80 lei

Bathos- spumant cu extract de violete.

Spumantele solide Lush contin baza de sampon pentru a face spuma si bicarbonat de sodiu pentru a deduriza apa.

Bathos, prin compozitia sa cu extract de violete, iti ofera un efect de calmare, afrodisiac si in plus
combate insomnia.

Pret: 19.80 lei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.