Panadol Baby, o joaca pentru mamici, o joaca si pentru copii

Panadol Baby, o joaca pentru mamici, o joaca si pentru copii

Mezinul familiei trece prin multe incercari de cÔnd vine pe lume. Este atÔt de mic si dragalas, iar noi nu ne imaginam ca mai poate avea si probleme care sa-l impiedice sa rÔda si sa se joace: are dureri de burta, dureri din cauza aparitiei dintilor si a febrei. Specialistii sustin ca durerea este o experienta emotionala care influenteaza in bine dezvoltarea copilului, iar febra poate avea un impact foarte important asupra felului in care organismul isi dezvolta sistemul de aparare. Dar, pentru ca lucrurile sa ramÔna sub control, orice mama trebuie sa aiba la indemana cel mai bun medicament pentru momentele cÔnd cel mic nu este tocmai vesel si jucaus.

Mezinul familiei trece prin multe incercari de când vine pe lume. Este atât de mic si dragalas, iar noi nu ne imaginam ca mai poate avea si probleme care sa-l impiedice sa râda si sa se joace: are dureri de burta, dureri din cauza aparitiei dintilor si a febrei. Specialistii sustin ca durerea este o experienta emotionala care influenteaza in bine dezvoltarea copilului, iar febra poate avea un impact foarte important asupra felului in care organismul isi dezvolta sistemul de aparare. Dar, pentru ca lucrurile sa ramâna sub control, orice mama trebuie sa aiba la indemana cel mai bun medicament pentru momentele când cel mic nu este tocmai vesel si jucaus. Retail jobs

Panadol Baby suspensie orala este un produs ideal pentru ca este potrivit nu doar pentru copii mari, dar si pentru copii mult mai mici, de la numai 3 luni. El reduce durerea si febra care apar in raceli, in eruptii dentare si dupa vaccinare. Panadol pentru sugari si copii mai calmeaza durerile de gât, durerile de ureche si cele care apar in bolile infectioase ale copilariei, ca oreionul sau rujeola.

In cazul febrei, cea mai simpla si rapida metoda este atingerea fruntii. Studiile arata ca testul atingerii este corect in 75% din cazuri. Febra este in general un indiciu ca organismul duce o lupta impotriva unei infectii. In aceasta lupta corpul genereaza caldura in exces care este apoi eliminata prin piele.

Panadol Baby suspensie orala este un produs sigur si pentru ca poate fi dozat corect chiar de catre parinte. Dozarea corecta este foarte importanta in ceea ce priveste folosirea analgezicelor care se elibereaza fara prescriptie medicala pentru copii. Ideal este ca dozajul sa fie facut in functie de greutatea copilului, iar medicamentul sa fie administrat cu un instrument de dozare, care ne ajuta sa prevenim supradozarea sau subdozarea.

Panadol Baby are o seringa speciala cu ajutorul careia parintele poate masura doza corecta de paracetamol in functie de kilogramele si vâsta copilului. Alaturi de seringa exista in cutie si un ghid de dozare. Este vorba despre un tabel cu limite de vârsta ale copiilor care ii ajuta pe parinti sa nu greseasca, chiar si atunci când nu stiu cu exactitate greutatea celui mic. Doza de Panadol Baby recomandata copilului devine usor de administrat, iar gratie seringii dozatoare nu se pierde din substanta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri