Setari Cookie-uri

Panadol Baby, o joaca pentru mamici, o joaca si pentru copii

Mezinul familiei trece prin multe incercari de când vine pe lume. Este atât de mic si dragalas, iar noi nu ne imaginam ca mai poate avea si probleme care sa-l impiedice sa râda si sa se joace: are dureri de burta, dureri din cauza aparitiei dintilor si a febrei. Specialistii sustin ca durerea este o experienta emotionala care influenteaza in bine dezvoltarea copilului, iar febra poate avea un impact foarte important asupra felului in care organismul isi dezvolta sistemul de aparare. Dar, pentru ca lucrurile sa ramâna sub control, orice mama trebuie sa aiba la indemana cel mai bun medicament pentru momentele când cel mic nu este tocmai vesel si jucaus.

Organizatia Mondiala a Sanatatii, Colegiul Regal de Pediatrie si Sanatatea Copilului din Anglia impreuna cu Colegiul Medicilor de Familie din Statele Unite recomanda Paracetamolul ca fiind un analgezic si tratament antipiretic de prima linie. Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca “tratamentul cel mai eficient si sigur in cazurile de febra la copii este paracetamolul 10-15 mg/kg la fiecare 6 ore”.

Fiecare flacon de Panadol Baby suspensie orala contine 24 mg paracetamol/1 ml. Este recomandat pentru sugari de peste 3 luni si pentru copii pâna la vârsta de 12 ani. Nu se va administra sugarilor sub vârsta de 3 luni fara avizul medicului.



Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.