Setari Cookie-uri

Sangerarea gingiei: primul semn ca dintii sunt in pericol

Medicii ne sfatuiesc sa mergem imediat la control daca sangeram atunci cand ne spalam pe dinti

In aceeasi gama pentru ingrijirea gingiilor, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare a lansat recent apa de gura concentrata Parodontax. Apa de gura Parodontax contine in plus fata de pasta de dinti doua ingrediente care dezinfecteaza si stimuleaza circulatia la nivelul gingiilor. Folosita regulat, apa de gura Parodontax formeaza pe suprafata danturii si a mucoasei un strat antibacterian care se depune si persista multa vreme dupa periaj. In plus, apa de gura ajunge in spatii ce nu pot fi curatate cu periuta de dinti actionand atat chimic prin compusii ei, cat si fizic prin clatire. Fiecare extract din plante aflat in continutul produsului are de asemenea un rol important: echinacea vindeca si intareste imunitatea, musetelul reduce inflamatiile, salvia

amelioreaza durerea, smirna intareste tesuturile, chimenul stimuleaza circulatia sangelui, cuisoarele au efect dezinfectant, iar menta improspateaza respiratia.

Gama Parodontax include si periuta de dinti Ultra Soft. Aceasta periuta are perii rotunjiti pentru a ingriji cu blandete gingiile iritate. Manerul ei este special conceput pentru un control perfect in timpul periajului.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.