Setari Cookie-uri

Mananci, vorbesti si zambesti cu incredere!

Pentru multi oameni, purtarea unei proteze dentare are un puternic impact emotional si fizic, care in unele cazuri poate duce la scaderea increderii in sine si chiar la izolare.

Pentru multi oameni, purtarea unei proteze dentare are un puternic impact emotional si fizic, care in unele cazuri poate duce la scaderea increderii in sine si chiar la izolare.

Acestia trebuie ajutati si informati ca purtarea unei proteze dentare este fireasca dupa varsta de 50-60 de ani si nu ar trebui sa le schimbe stilul de viata. In Occident, unde nivelul de informare si educare este mai ridicat un adult din patru poarta proteza dentara fara rusine, teama sau disconfort.

Unul dintre cele mai importante elemente in purtarea unei proteze dentare este si crema adeziva. Folosind o crema adeziva acomodarea cu proteza dentara este mai usoara. Aceasta formeaza o pelicula puternic aderenta si protectoare intre tesut si proteza dentara. Astfel, proteza este bine fixata, iar purtatorul ei poate sa manance si sa vorbesca fara emotia unui accident nefericit. In plus, acest strat impiedica patrunderea fragmentelor alimentare intre tesut si proteza, prevenind iritarea tesutului bucal.

Corega ofera purtatorilor de proteza doua variante de creme adezive: Corega Extra Strong cu aroma mentolata si efect de fixare pe parcursul intregii zile si Corega Sensitive fara adaos de arome sau coloranti, ideala pentru persoanele cu alergii sau care urmeaza un tratament homeopat. Utilizand crema adeziva Corega, puterea de masticatie creste cu 1/3 fata de utilizarea protezei dentare fara crema adeziva, iar asta inseamna ca purtatorii de proteze pot manca alimente mai dure, pe care pana acum le evitau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.