Setari Cookie-uri

Mananci, vorbesti si zambesti cu incredere!

Pentru multi oameni, purtarea unei proteze dentare are un puternic impact emotional si fizic, care in unele cazuri poate duce la scaderea increderii in sine si chiar la izolare.

Este important de stiut ca adezivele ofera beneficiile mentionate in cazul unei proteze bine executate si nu pot remedia defectele de executie ale unei proteze incorect confectionate. Vizita periodica la medicul dentist este utila in prevenirea si rezolvarea acestor probleme.

Cremele adezive din gama Corega sunt foarte usor de folosit: pe proteza bine curatata se aplica benzi subtiri de crema Corega, nu prea aproape de marginile protezei, apoi se introduce in gura si se tin dintii stransi pentru cateva secunde. Este recomandat sa se astepte 5 minute inainte de a manca sau bea pentru ca adezivul sa patrunda in toate spatiile dintre tesuturi si proteza. Se incepe cu o cantitate mica de produs si se creste treptat daca este nevoie.

Duza plata, patent exclusiv Corega, permite economisirea cremei adezive si aplicarea usoara, indiferent daca proteza este uscata sau umeda.

Corega Extra Strong si Corega Sensitive inseamna a manca, a vorbi si a zambi din nou cu incredere.
Produsele sunt disponibile in farmacii si magazine de tip hiper/ supermarket.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.