Setari Cookie-uri

MBT declara razboi pantofilor!

MBT a lansat in Bucuresti prima incaltaminte fiziologica din lume

Talpa MBT pastreaza miscarea naturala de rulare, creeaza o instabilitate sub picioare ce trebuie compensata prin activitate musculara sporita, permitand astfel corpului sa umble in mod natural si sa beneficieze de efectele stimulatoare favorabile asupra aparatului locomotor si a intregului organism.

Academia MBT

MBT este rezultatul unei munci de cercetare stiintifica, aflandu-se in dezvoltare permanenta in ultimii 10 ani. Acesta este si motivul pentru care, compania elvetiana are integrat un departament special, denumit « Academia MBT ».

Academia MBT este un centru de cercetare si expertiza in ceea ce priveste aparatul locomotor si are ca scop modernizarea permanenta a solutiilor oferite de MBT. De asemenea acest departament este implicat in formarea propriilor angajati si a retelei de kinetoterapeuti care activeaza in magazinele MBT si ofera recomandari complete consumatorului.

Efectul MBT asupra intregului organism


Sistemul locomotor uman detine la randul sau mijloace proprii de aparare, fapt mai putin cunoscut la nivel general, fiind sustinut de numeroase grupe de muschi mici din jurul articulatiilor. Mijlocul cel mai eficient de pastrare a functionalitatii muschilor, ligamentelor si articulatiilor este mobilitatea, care mentine in stare activa sistemul de sustinere si de stabilizare a corpului.

In timpul mersului pe suprafetele netede muschii mici nu sunt solicitati, ceea ce provoaca, treptat, atrofierea lor. Incaltamintea fiziologica MBT, prin crearea unei stari naturale de instabilitate, reactiveaza aceste grupe esentiale de muschi. In acest fel, protejeaza articulatiile si tendoanele, previne si amelioreaza diverse simptome, imbunatateste conditia fizica si rezistenta. In plus, MBT contribuie la arderea caloriilor si la indreptarea tinutei.

Numeroase studii stiintifice realizate in diferite parti ale lumii au dovedit ca incaltamintea fiziologica are un efect pozitiv asupra intregului organism:

Activitate musculara sporita in timpul mersului :

• Indreptarea si imbunatatirea posturii cu 10% ;
• Musculatura gambei, pusa in miscare cu mai mult de 18% decat in mod obisnuit ;
• Musculatura dorsala a coapsei este activata in plus cu 19% ;
• Activitatea muschilor fesieri creste cu 9% ;
• Consumul de oxigen este mai mare cu 2,5% ;
• Reduce sarcina la nivelul genunchilor si soldurilor cu 19%.

Activitate musculara sporita in momentul de stat in picioare :

• Cresterea activitatii pentru muschii gambei cu 38% ;
• Lucrarea musculaturii dorsale a coapsei cu 37% ;
• Sporirea cu 28% a activitatii muschilor fesieri.



Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.