Setari Cookie-uri

Cum sa aduci culoarea in viata ta

Vezi viata doar in alb si negru? Londa a lansat o noua gama de vopsele pentru ca tu sa te poti bucura de culoare in viata ta! Noua gama Londa Color pentru fire albe dificile, cu tratament pre-vopsire, imbunatateste textura firelor albe de par, pregatindu-le sa absoarba mai bine vopseaua si sa o pastreze mai mult timp.

Structura firului de par se schimba atunci cand acesta isi pierde pigmentul natural, devenind mult mai rigid si mai aspru. In plus, firele albe au concentratii mai reduse de fier, zinc si magneziu, care, in mod normal, faciliteaza procesul vopsirii parului. Astfel, vopsirea parului carunt e mai dificila, iar culoarea se pierde mai usor.

Tratamentul pre-vopsire oferit de gama Londa Color pentru fire albe dificile imbunatateste nivelul de hidratare a cuticulelor, pregatind parul pentru o mai buna absorbtie a culorii, dar si pentru pastrarea ei in fibra capilara pentru mai mult timp.

Noua gama Londa Color pentru fire albe dificile contine 10 nuante de saten, roscat si blond. Acestea acopera 100% firele albe si iti ofera pana la 6 saptamani de culoare ce sfideaza firele albe!

Noul pachet de Londa Color pentru fire albe dificile contine:

• Tratament pre-vopsire (10 ml)
• Crema coloranta (50 ml)
• Fluid revelator (50 ml)
Pret maxim recomandat: 8,2 RON
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.