Setari Cookie-uri

Stil de viata mediteraneean

Joi, 12 februarie, locuitorilor proiectului rezidential Ibiza Sol li s-a oferit o petrecere tipic spaniola. Fiesta vine in completarea intregului concept mediteraneean reprezentat de proiectul situat in zona de nord, langa Scoala Americana.

Joi, 12 februarie, locuitorilor proiectului rezidential Ibiza Sol li s-a oferit o petrecere tipic spaniola. Fiesta vine in completarea intregului concept mediteraneean reprezentat de proiectul situat in zona de nord, langa Scoala Americana.

La petrecerea oferita celor care locuiesc deja in Ibiza Sol si prietenilor lor, pe care sigur si i-ar dori sa-i aiba vecini, s-au pregatit feluri de mancare tipic spaniole, in bucatariile apartamentelor, chiar in fata invitatilor. Pentru a intra complet in atmosfera de fiesta spaniola, Mihai Petre si sotia sa, Elwira, au oferit o demonstratie de paso doble in livingul unuia dintre apartamente. Evenimentul a venit ca o demonstratie a versalitatii spatiului apartamentelor din acest complex inovativ.

Evenimentul a gazduit si extragerea diamantului oferit in urma unei promotii adresata clientilor ce au vizitat showroom-ul in perioada 10 decembrie – 10 februarie. Domnul Dan Pica, norocosul castigator al diamantului a declarat:

„lbiza Sol este un proiect care raspunde inaltei clase de clienti cu pretentii si gust. Putem vorbi nu numai de un simplu ansamblu de locuinte bine finisate, ci si de o investitie in gandirea spatiului util ce ofera volum si accesibilitate la interior, precum si o perspectiva de vedere placuta spre o larga curte interioara bine intretinuta si elegant amenajata. Se simte traditia unui dezvoltator care stie ce face si cui se adreseaza. A creat un ansamblu de calitate gandit sa dureze si foarte avantajos din punctul de vedere al confortului si al costurilor.”

Printre invitatii la petrecere s-a numarat si Ileana Badiu, proaspat casatorita si viitoare mamica, care s-a aratat incantata de facilitatile pe care le ofera complexul Ibiza Sol, facilitati deosebit de atractive pentru o tanara familie cu copii.

Si alte tinere familii precum Cristi Brancu si sotia sa, Oana Turcu, sau Stefana si Cristian Samfira au participat la eveniment si au vizitat cateva tipuri de apartamente, precum si celelalte facilitati oferite de complex.

Ibiza Sol ofera un concept nou de locuinta pe piata din Romania – apartamente in vila. Cei care aleg sa locuiasca aici beneficiaza atat de facilitatile unei vile – gradina interioara, piscina – dar si pe cele ale unui complex de locuinte – centru Spa, Kids Club, suport administrativ 24/24. Toate apartamentele Ibiza Sol beneficiaza de un semineu functional, amplasat in living, si de un Barbeque pe terasa. Zona de dining este separata de bucatarie prin intermediul unui spectaculos perete de sticla oferind un spatiu modern si modalitati complexe si sofisticate de amenajare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.