Setari Cookie-uri

Stil de viata mediteraneean

Joi, 12 februarie, locuitorilor proiectului rezidential Ibiza Sol li s-a oferit o petrecere tipic spaniola. Fiesta vine in completarea intregului concept mediteraneean reprezentat de proiectul situat in zona de nord, langa Scoala Americana.

Centrul Spa reprezinta o oaza de liniste, spatiul in care rezidentii complexului isi pot reincarca bateriile dupa o saptamana frenetica. Centrul include sauna, Jacuzzi, sala de fitness, zona de relaxare cu cromoterapie si aromoterapie, ideala pentru exercitii yoga sau mediatie.

Kids Club este locul unde timpul liber al copiilor celor care locuiesc in Ibiza Sol va fi consumat intr-o maniera sigura si creativa. Micutii beneficiaza la Ibiza Sol de o sala de cinema, de karaoke si de un spatiu de joaca amenajat cu creativitate si multa culoare.

„Experienta occidentala ne-a invatat ca pentru a atrage clientii, mai ales atunci cand vine vorba de cartiere de lux, este nevoie chiar de mai mult decat de un numar mare de metri patrati alocati apartamentelor sau materiale de calitate. Serviciile si beneficiile adiacente proiectului de constructie fac diferenta in acest domeniu. Rezidentii Ibiza Sol vor beneficia de acces la Centrul Spa, Kids Club, piscine si terenul de minigolf, ce intra practic in proprietatea clientilor odata cu achizitionarea apartamentelor”, subliniaza Ana Ghidu, Director Ibiza Sol.

Proiectul Ibiza Sol este finalizat si insumeaza 304 apartamente. Peste 30% dintre apartamente au fost deja vandute sau inchiriate si parte din locuintele complexului sunt deja locuite.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.