Setari Cookie-uri

Lifting si tratament combinat

NIVEA VISAGE Expert Lift. Efect de lifting imediat si conturare a fetei pe termen lun

NIVEA VISAGE Expert Lift. Efect de lifting imediat si conturare a fetei pe termen lung

Gama Expert Lift de la NIVEA VISAGE, o formula exclusiva cu dubla actiune, combina efectul de lifting imediat cu un efect de conturare a fetei pe termen lung. Rezultatul? Pielea este refacuta din interior, exact ca in cazul unui lifting facial.

Pentru femeile care vor sa arate la fel de tinere precum se simt, specialistii NIVEA VISAGE au dezvoltat formula exclusiva Expert Lift – prima gama de produse care combina ingredienti activi precum Acidul Hialuronic si BIOXILIFT.

Pe langa formula unica obtinuta prin combinarea celor doi ingredienti, Acidul Hialuronic si BIOXILIFT, Expert Lift aduce in plus un sistem special de fragmentare a moleculelor ce permite ingredientilor activi sa patrunda in straturile profunde ale pielii. Cu Expert Lift, pielea care a inceput sa-si piarda fermitatea este reconturata si catifelata.

ACIDUL HIALURONIC confera fermitate tenului pentru un efect de lifting imediat. Acidul Hialuronic este o componenta naturala a pielii care favorizeaza hidratarea si confera tenului un aspect tanar, ferm si neted. Odata cu trecerea timpului, cantitatea naturala de Acid Hialuronic din piele scade si atunci apar ridurile.

BIOXILIFT, inovatie NIVEA VISAGE, este un ingredient 100% natural, obtinut din fructe de anason, cu rol in redarea elasticitatii pielii si conturarea fetei pe termen lung. BIOXILIFT stimuleaza activitatea celulara si imbunatateste capacitatea celulelor de a mentine nivelul optim de colagen care ofera fermitate pielii. In acest fel, BIOXILIFT confera mai multa vitalitate si elasticitate tenului.

Expert Lift, sistemul inovator de lifting, actioneaza in doi pasi: efect de lifting imediat si conturare a fetei din interior spre exterior, cu rezultate ce dureaza.

Rezultate:

• Pielea devine imediat mai ferma si mai catifelata
• Conturul fetei este mai bine definit
• Pielea este mai hidratata si mai hranita

Gama Expert Lift de la NIVEA VISAGE este disponibila sub forma de: Lotiune Tonica, Crema de Zi, Crema de Noapte si Crema pentru Conturul Ochilor.

Crema de zi NIVEA VISAGE Expert Lift

Crema de ingrijire pentru zi combina extractul de anason din BIOXILIFT, Acidul Hialuronic si un sistem eficient de protectie impotriva razelor soarelui SPF 15. Nu numai ca structura pielii este in mod vizibil mai ferma si ridurile sunt inlaturate, dar procesul de reconturare a fetei este unul de durata. Sistemul UVA/UVB protejeaza in mod eficient impotriva imbatranirii tenului cauzata de razele soarelui. Cu o aroma dinamica, proaspata, aceasta crema de zi este modul ideal de a-ti incepe ziua.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.