Setari Cookie-uri

Lifting si tratament combinat

NIVEA VISAGE Expert Lift. Efect de lifting imediat si conturare a fetei pe termen lun

Scopul cercetarilor noastre a fost sa cream o formula care sa redea fermitatea pielii si sa redefineasca liniile conturului facial - ca un facelift din interior spre exterior. Dupa cum indica testele, Expert Lift poate opri si chiar sterge semnele imbatranirii, printr-un efect instantaneu si de lunga durata de conturare a liniilor fetei.

Cum poate pielea care a inceput deja sa isi piarda din fermitate sa fie revitalizata ?

Ambele ingrediente extrem de eficiente ce compun sistemul de ingrijire Expert Lift sunt obtinute prin divizarea proteinelor din molecule. Acest proces permite ingredientelor active sa patrunda adanc in piele si sa fie eficiente in tratarea celor mai profunde riduri. Astfel pielea este din ce in ce mai neteda, conturul facial este mai bine definit si pielea se simte hidratata si ingrijita.

Care este rolul lui Bioxilift din Expert Lift?

Substanta bogata in proteine obtinuta din fructe de anason are doua functii. In primul rand poate creste activ productia de colagen din celule. In plus, BIOXILIFT imbunatateste capacitatea celulelor de a mentine structura de colagen.


Care este rolul Acidului Hialuronic din Expert Lift?


Acidul Hialuronic stimuleaza producerea de catre piele a hialuronului - al carui nivel scade considerabil pe masura ce tenul imbatraneste - si conduce la o hidratare profunda a pielii. Efectul de hidratare produs de acidul hialuronic atinge straturile profunde ale pielii si le confera elasticitate. Dupa cum indica testele, efectul de “lifting” este vizibil imediat dupa aplicare. Pielea fetei este remodelata.

Care este sfatul dumneavoastra personal pentru a fi frumoasa?

Multa odihna, exercitii in aer liber, si, bineinteles, o ingrijire adecvata a fetei.

Dr. Anja Knott este biologist molecular. Dupa ce a studiat la Universitatea Friedrich - Alexander Erlangen si a urmat un curs de cercetare post doctorat, a venit, in urma cu 5 ani, la Hamburg pentru a lucra in cadrul Beiersdorf si de atunci a studiat intensiv mecanismele imbatranirii pielii.

Dr. Ute Breitenbach este biologist molecular. Dupa ce si-a incheiat studiile la Universitatea Darmstadt de Tehnologie si dupa promovarea sa la Centrul de Neurobiologie din Hamburg, detinatoarea bursei Helmholtz Heidelberg si-a completat studiile postdoctorale in Centrul German de Cercetare a Cancerului din Hamburg. Lucreaza pentru Beiersdorf de sapte ani, iar in toata aceasta perioada a studiat intens metodele de hidratare si tratare a pielii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.