Setari Cookie-uri

Lifting si tratament combinat

NIVEA VISAGE Expert Lift. Efect de lifting imediat si conturare a fetei pe termen lun

Crema de zi NIVEA VISAGE Expert Lift 50 ml aprox. 57.8 lei

Crema de noapte NIVEA VISAGE Expert Lift

Crema de noapte cu o textura bogata ofera pielii o doza suplimentara de panthenol pe parcursul noptii. Vitamina B5 este cunoscuta si ca „vitamina frumusetii” pentru ca are trei calitati esentiale: patrunde adanc in piele, pastreaza hidratarea, hraneste si catifeleaza pielea din interior spre exterior. Pe langa ingredientele active BIOXILIFT si Acid Hialuronic, panthenolul din Crema de noapte Expert Lift accelereaza efectul de regenerare si catifelare.
Crema de noapte NIVEA VISAGE Expert Lift 50 ml aprox. 57.8 lei

Crema pentru conturul ochilor NIVEA VISAGE EXPERT LIFT

Produsele pentru ingrijirea suprafetei din jurul ochilor contin de asemenea ingredientele eficiente ale formulei de lifting, BIOXILIFT si Acid Hialuronic.
Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibila si are nevoie de atentie si ingrijire speciala. Pentru ca produsele pentru ingrijire a ochilor nu contin parfum, nu exista riscul unei iritatii a suprafetei sensibile. Ochii umflati si cearcanele se reduc in mod vizibil iar pielea din jurul ochilor isi recapata fermitatea si supletea. Crema pentru conturul ochilor Expert Lift contine un filtru redus de protectie solara.
Crema pentru conturul ochilor NIVEA VISAGE Expert Lift 15 ml aprox 52.5 lei

Lotiune tonica NIVEA VISAGE EXPERT LIFT

Lotiunea tonica completeaza gama de ingrijire Expert Lift. Curata pielea si o pregateste pentru aplicarea Cremei de zi si de Noapte Expert Lift.
Lotiunea tonica NIVEA VISAGE Expert Lift 200 ml aprox. 24 lei

Interviu Dr. Anja Knott, biologist molecular si Dr. Ute Breitenbach, biologist molecular – ambii specialisti ai Institutului de Cercetare a pielii R&D Beiersdorf AG din Hamburg.

Cum functioneaza Expert Lift?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.