Setari Cookie-uri

CMU se implica in zona de responsabilitate sociala printr-un parteneriat cu Casa Regala

CMU si Casa Regala a Romaniei au incheiat un parteneriat prin care cazurile sociale ce necesita expertiza medicala vor primi asistenta gratuita in cadrul clinicilor CMU

CMU si Casa Regala a Romaniei au incheiat un parteneriat prin care cazurile sociale ce necesita expertiza medicala vor primi asistenta gratuita in cadrul clinicilor CMU

In urma unui parteneriat incheiat intre CMU si Casa Regala, cazurile sociale si medicale care se vor adresa Casei Regale vor fi directionate catre clinicile CMU, unde vor primi asistenta specializata, gratuit.

Parteneriatul vizeaza cazurile sociale ce solicita ajutor medical, care pot astfel beneficia de orice tip de consultatie sau tratament disponibil in cadrul clinicilor si spitalelor CMU. Totodata, acest parteneriat se adreseaza si cazurilor care vor primi asistenta si sustinere in gasirea si accesarea resurselor necesare – financiare si medicale.

”Acest parteneriat ne onoreaza si suntem extrem de bucurosi sa folosim aceasta oportunitate pentru a ne implica in zona de responsabilitate sociala. Asa cum am sustinut in multe randuri, mai presus de orice afacere stau oamenii; parteneriatul cu Casa Regala ne acorda sansa de a veni in ajutorul cazurilor grave si de a le oferi o unda de speranta. Suntem recunoscatori Casei Regale pentru implicare si pentru sustinerea acestui proiect, care speram sa fie o mana de ajutor intinsa persoanelor care au cea mai mare nevoie de sprijin”, a declarat Wargha Enayati, director general CMU.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.