Setari Cookie-uri

Turul ciclist Bicicleta Rosie

Sistemul Coca-Cola din Romania sprijina cel mai mare tur ciclist pentru amatori - Bicicleta Rosie, organizat in Bucuresti, pe 11 aprilie. 450 de castigatori ai competitiei Bicicleta Rosie participa la acest eveniment impreuna cu multi alti posesori de biciclete care doresc sa sustina un stil de viata activ si un mediu inconjurator mai curat.

Sistemul Coca-Cola din Romania sprijina cel mai mare tur ciclist pentru amatori - „Bicicleta Rosie”, organizat in Bucuresti, pe 11 aprilie. 450 de castigatori ai competitiei „Bicicleta Rosie” participa la acest eveniment impreuna cu multi alti posesori de biciclete care doresc sa sustina un stil de viata activ si un mediu inconjurator mai curat.

Turul ciclist „Bicicleta Rosie” este un proiect sustinut de Sistemul Coca-Cola Romania, in parteneriat cu Federatia Romana de Ciclism si Politia Romana. Proiectul face parte din programul “Capitala creste verde”, organizat de catre Asociatia Green Report sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti.

Obiectivul principal al acestui program este sa incurajeze locuitorii Capitalei sa adopte un stil de viata mai activ, mai verde, mai echilibrat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.