Setari Cookie-uri

Turul ciclist Bicicleta Rosie

Sistemul Coca-Cola din Romania sprijina cel mai mare tur ciclist pentru amatori - Bicicleta Rosie, organizat in Bucuresti, pe 11 aprilie. 450 de castigatori ai competitiei Bicicleta Rosie participa la acest eveniment impreuna cu multi alti posesori de biciclete care doresc sa sustina un stil de viata activ si un mediu inconjurator mai curat.

Pentru a promova turul ciclist si a incuraja participarea, Sistemul Coca-Cola Romania a oferit 450 de biciclete, casti de protectie, cotiere si genunchiere, printr-o promotie organizata in perioada 30 Martie – 11 Aprilie 2009. Peste 3.000 de persoane s-au inscris pe site-ul dedicat proiectului, www.bicicletarosie.ro, pentru a castiga o bicicleta.

„Activitatea fizica si sportul ne ajuta la mult mai multe decat la arderea caloriilor. Ne ajuta sa fim in forma, sa ne mentinem sanatatea, starea de bine si ne stimuleaza metabolismul, astfel incat este mai usor sa ne mentinem greutatea potrivita.” spune nutritionistul Lygia Alexandrescu, Lector Universitar la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

„Sistemul Coca-Cola din Romania este preocupat constant de sanatatea oamenilor si starea lor generala. Ne propunem sa imbunatatim calitatea vietii acestora, atat din punct de vedere fizic cat si emotional. Dorinta noastra este sa incurajam oamenii sa adopte un stil de viata activ si sanatos, prin calitatea si diversitatea produselor noastre, prin modul in care le comercializam, prin informatiile nutritionale pe care le oferim si prin programele noastre care incurajeaza activitatea fizica.” adauga Dragos Militaru, Market Operations Director, Coca-Cola South-Eastern Europe.

O viata activa este esentiala pentru a ne simti bine fizic si mental. Sistemul Coca-Cola din Romania sustine numeroase evenimente sportive si initiative care ofera oamenilor posibilitatea de a se implica in activitati fizice. Prin sprijinirea turului ciclist „Bicicleta Rosie”, Sistemul Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova activitatea fizica si un stil de viata sanatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.