Setari Cookie-uri

Sanatatea din ceasca de cafea

Tot mai multe cercetari arata ca bautura noastra favorita de dimineata ne protejeaza de o multime de boli, din care vreo 10 sunt letale. Gloria Jeans Coffee痴 si PREMIUM DENTAL ne invata cum sa ne bucuram de beneficiile cafelei!

5. Gratie cafelei, bautorii infocati sunt mai protejati de Parkinson cu 80%, de cancerul de colon (25%), de ciroza hepatica (80%). Bautorii de cafea cu cafeina sunt cu 45% mai putin predispusi aparitiei pietrelor la rinichi si la fiere.

6. Cafeina are un efect de stimulare si drenare celulara, permitand o mai simpla reducere a stratului celulitic cu care 90% dintre femei se confrunta. Asadar, produsele cosmetice de corp cu continut de cafeina au efecte antiedematoase (nu retin lichidele in celule) si de stimulare a circulatiei venoase si limfatice. Cremele pe baza de cafea intineresc epiderma.

7. Cafeaua este un diuretic si un laxativ natural. S-a demonstrat ca filtrata, cafeaua este si mai purgativa decat cea obisnuita.

8. Aceasta bautura contribuie la profilaxia cancerului de intestin gros. Rezultatele studiului arata ca femeile care au consumat mai mult de trei cesti de cafea pe zi prezinta un risc mai redus (60%) de a dezvolta cancer de col uterin fata de cele care au consumat mai putin de doua cesti de cafea pe saptamani.

9. Cu ajutorul cafelei putem imbatrani frumos. Un adevar care ne intriga. Ultimele studii arata ca licoarea magica joaca un rol protector asupra celulelor creierului, faimosii neuroni care, odata distrusi, nu se mai refac.

10. Cafeaua are mai multe fibre si mai multi antioxidanti decit sucul de portocale. O cana de cafea neagra are un continut de fibre si polifenoli mai ridicat decat orice alta bautura de pe planeta.

Gloria Jean’s Coffees in parteneriat cu Clinica Premium Dental pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea de a le fi evaluata gratuit starea sanatatii dentare in cadrul campaniei ”Gloria Jean’s Coffees va coloreaza gustul, Premium Dental va albeste dintii!”. Acest proiect vizeaza si educarea publicului in ceea ce priveste potentarea gustului cafelei prin metode se igiena orala.

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.