Setari Cookie-uri

Premiile de Mediu

Cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, Asociatiile ECO TIC si RECOLAMP, sprijina demersul Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, Fundatiei Terra Mileniul III, WWF, EcoAssist, Greenpeace, Alma-Ro si Copacul de Hartie in organizarea celei de a doua editii a Premiilor de Mediu. Ca si anul trecut, politicieni, autoritati locale si centrale, personalitati si jurnalisti vor fi premiati pentru contributia, pozitiva sau negativa, pe care au avut-o in domeniul protectiei mediului. Evenimentul va avea loc vineri, 5 iunie, si se va desfasura la Cafeneaua Verde Cafe din strada Domnita Ruxandra nr.15, incepand cu orele 18.30. Ceremonia de premiere va fi urmata de un concert DrumUp si de aparitia Omuletilor Verzi.

Cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, Asociatiile ECO TIC si RECOLAMP, sprijina demersul Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, Fundatiei Terra Mileniul III, WWF, EcoAssist, Greenpeace, Alma-Ro si Copacul de Hartie in organizarea celei de a doua editii a “Premiilor de Mediu”. Ca si anul trecut, politicieni, autoritati locale si centrale, personalitati si jurnalisti vor fi “premiati” pentru “contributia”, pozitiva sau negativa, pe care au avut-o in domeniul protectiei mediului. Evenimentul va avea loc vineri, 5 iunie, si se va desfasura la Cafeneaua Verde Cafe din strada Domnita Ruxandra nr.15, incepand cu orele 18.30. Ceremonia de premiere va fi urmata de un concert DrumUp si de aparitia Omuletilor Verzi.

Cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, pe data de 5 iunie, sapte organizatii care se ocupa cu protectia mediului, cu o activitate bogata in acest domeniu, atat pe plan national, cat si international, acorda “Premiile de Mediu” pentru Romania. Evenimentul se afla la a doua editie, in cadrul lui urmand a fi recunoscuti si apreciati cei care si-au adus contributia la protejarea naturii, indiferent de modul de actiune si domeniul de activitate. In egala masura, nu vor fi uitati nici cei care, intr-un fel sau altul, au contribuit la distrugere si poluare, iar acestora li se vor acorda premii negative.

Asociatiile ECO TIC (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice - DEEE - din domeniul IT&C si al electronicelor de consum) si Recolamp (organizatia colectiva de gestionare a deseurilor provenite din surse de lumina) sustin evenimentul organizat de Asociatia Salvati Dunarea si Delta, in parteneriat cu Copacul de Hartie, EcoAssist, Greenpeace, Terra Mileniul III, WWF si Asociatia Alma-RO.

Prin acest demers, toti cei implicati doresc sa atraga atentia opiniei publice, a politicienilor si a mass-media, cu privire la problemele de mediu, Mai mult, acordarea premiilor reprezinta o modalitate degajata de stabilire a unui dialog intre toti actorii implicati si preocupati de acest domeniu, care au astfel ocazia sa se cunoasca mai bine intr-un mediu informal.

Organizatorii isi propun dezvoltarea capacitatii de advocacy a organizatiilor nonguvernamentale de protectia mediului din Romania si prin implementarea pe termen lung a sistemului de premiere cu ocazia Zilei Mediului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.