Setari Cookie-uri

Premiile de Mediu

Cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, Asociatiile ECO TIC si RECOLAMP, sprijina demersul Asociatiei Salvati Dunarea si Delta, Fundatiei Terra Mileniul III, WWF, EcoAssist, Greenpeace, Alma-Ro si Copacul de Hartie in organizarea celei de a doua editii a Premiilor de Mediu. Ca si anul trecut, politicieni, autoritati locale si centrale, personalitati si jurnalisti vor fi premiati pentru contributia, pozitiva sau negativa, pe care au avut-o in domeniul protectiei mediului. Evenimentul va avea loc vineri, 5 iunie, si se va desfasura la Cafeneaua Verde Cafe din strada Domnita Ruxandra nr.15, incepand cu orele 18.30. Ceremonia de premiere va fi urmata de un concert DrumUp si de aparitia Omuletilor Verzi.

In ceea ce priveste organizarea de actiuni destinate cresterii gradului de informare a populatiei cu privire la necesitatea colectarii selective in vederea asigurarii reciclarii DEEE-urilor, Asociatia Recolamp deruleaza si sustine o serie intreaga de campanii adresate populatiei, din care amintim - Marea Debarasare, Campania Umbrela Verde si Omuletii Verzi, Ziua Verde 2008, Ora Pamantului, etc.

“Colt Verde” este un proiect comun in care ECOTIC si RECOLAMP colaboreaza, pentru stimularea colectarii selective a deseurilor electrice si electronice, inclusiv becuri economice si tuburi fluorescente. Mai multe detalii pe www.coltverde.ro




Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.